Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Вимикається двигун в польоті дрона.

Тринадцятий

Новачок
Учасник

Репутація:

13.10.24
7
10
3
🎮
elrs
🥽
sky zone
🛸
Meteor 75 pro
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Потрібна допомога. Дрон Meteor 75 pro, під час польоту вимикається двигун, спочатку був 1, а тепер весь час 4. Припаяв до плати напряму- не допомогло. Тест двигунів в БетаФлай проходить. Думав винуватий акб, телеметрія показала відключення при 3.83 вольта. Повторна команда Arm запускає лише три двигуни. Перепідключаю акб, запуск норм, але в польоті повторюється описана історія. Хто зустрічався з подібним ? Як лікувати ?

А що по температурі?(її можна вивести на OSD) Можливо польотник іде в захист. І саме важливе - які дії були зроблені до першої появи? (перепрошивка, зміна налаштувань, сильний удар)

А що по температурі?(її можна вивести на OSD) Можливо польотник іде в захист. І саме важливе - які дії були зроблені до першої появи? (перепрошивка, зміна налаштувань, сильний удар)
ColdmanДрон брав з рук. В мене не падав. Після купівлі кілька днів було все нормально, а коли відлетів в іншу кімнату той упав. І так кілька разів падав, якщо залетіти за стінку. Став шукати причину та тестував біля себе, падає через якусь хвилину польоту. Якщо після падіння запустити двигуни, то запускаються лише три, а двигун 4 мовчить, може смикнутися. Допомагає перепідключення акб. Але хвилина польоту і знову падіння. Міняв місцями двигуни, не допомагає. Думаю або польотник або прошивка. Купував щоб вчитися, тому перепрошив з 4.4.0 на 4.4.3. Зʼявилася проблема, не можу заармити, ніяк не завершується калібрування датчиків. Поки шукаю рішення цього. За температурою не дивився, обов’язково зверну увагу.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Дрон брав з рук. В мене не падав. Після купівлі кілька днів було все нормально, а коли відлетів в іншу кімнату той упав. І так кілька разів падав, якщо залетіти за стінку. Став шукати причину та тестував біля себе, падає через якусь хвилину польоту. Якщо після падіння запустити двигуни, то запускаються лише три, а двигун 4 мовчить, може смикнутися. Допомагає перепідключення акб. Але хвилина польоту і знову падіння. Міняв місцями двигуни, не допомагає. Думаю або польотник або прошивка. Купував щоб вчитися, тому перепрошив з 4.4.0 на 4.4.3. Зʼявилася проблема, не можу заармити, ніяк не завершується калібрування датчиків. Поки шукаю рішення цього. За температурою не дивився, обов’язково зверну увагу
Тринадцятий

ColdmanПерепрошив на 4.4.3, бекап заводських налаштувань скачав для 4.4.0. Все встановилось без помилок. Температура процесора підіймається до 78 градусів причину не знаю. Кілька днів тестувань - жодного падіння з причини зупинки двигуна. Якщо є думки з приводу нагріву процесора, буду вдячний.

Переглянути попередні відповіді...
Перепрошив на 4.4.3, бекап заводських налаштувань скачав для 4.4.0. Все встановилось без помилок. Температура процесора підіймається до 78 градусів причину не знаю. Кілька днів тестувань - жодного падіння з причини зупинки двигуна. Якщо є думки з приводу нагріву процесора, буду вдячний.
ТринадцятийДоброго вечора! У мене така сама проблема з одним двигуном почалася після стрімкого зіткнення з перешкодою. Зпробую на днях прошити, подивлюсь чи будуть зміни. Я так зрозумів, що в вашому випадку це допомогло?

Доброго вечора! У мене така сама проблема з одним двигуном почалася після стрімкого зіткнення з перешкодою. Зпробую на днях прошити, подивлюсь чи будуть зміни. Я так зрозумів, що в вашому випадку це допомогло?
БульбонТак. До цього часу все норм.

Перепрошив на 4.4.3, бекап заводських налаштувань скачав для 4.4.0. Все встановилось без помилок. Температура процесора підіймається до 78 градусів причину не знаю. Кілька днів тестувань - жодного падіння з причини зупинки двигуна. Якщо є думки з приводу нагріву процесора, буду вдячний.
ТринадцятийПодивіться потужність відео передавача. У мене в польоті приблизно 50-60 градусів, потужність 100. Але на практиці по квартирі мені і 25 вистачає.

ТринадцятийВ мене після сильного падіння тріснула рама і відірвало канопу, коли полагодив побачив що підчас польоту піднімалась тепмература. Уважно роздивився дрон і побачив що дроти які ідуть від відеопередавача сильно сплюснуті і прижаті один до одного. Я їх розправив, щоб вони вентелювались і наче проблему з перегрівом вирішив. Але теж саме що і у Вас, при армі не запускається один двигун, допомагає якщо порухати його роз'єм. Планую теж паяти напряму, може поділитесь фото як Ви це зробили

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Припаяв назад штекер. Потрібно було міняти двигуни місцями. Але на платі пропаяв розʼєм.

Вкладення

• IMG_3185.jpeg
    IMG_3185.jpeg
    706.3 КБ · Перегляди: 17
Ось і закінчилась історія з моїм вупіком. Найскоріше просто купив з припаленим регулятором оборотів двигуна. Але все по черзі. Після перепрошивки дійсно на деякий час проблеми з двигуном було вирішено. Незрозуміло лише чому процесор гріється. Відео 25% потужності, загрузка процесора не більше 20% - з прошивки викинув все чім не користувався, але температура в середньому 75*С. Вирішив не зважати. Кілька днів тому температура процесора підскочіла до 108*С, іноді більше. Пальцем торкнувся до польотника, гарячій регулятор проблемного мотора. Врешті решт двигун зупинився. В програмі betaflight всі режими відпрацьовують на ура, але двигун мовчить, температура-пальця не втримати. Користуючись тим що штекер мотора відновлено-поміняв місцями. Мотор в нормі. Зробив висновок - згорів регулятор обертів четвертого двигуна. Причиною цього, найскоріше всього був все ж таки двигун який давав збільшене токове навантаження. Тому розібрав всі чотири двигуни - фото додаю. Якщо не будете ганятися за котом під диванами по всій квартирі як я, то може ситуація буде краще.Двигуни почистив, статори помив клінкером для контактів. Польотник вирішив не ремонтувати, купив інший, припаяв відео - і ми з котом знову робимо гармидер в квартирі. Температура процесора 42*С, мотори відпрацьовують на ура. Кіт вже отримав віником, а на мене лише накричали - отримали «добро» на польотну зону лише на дві кімнати. Нам вистачить.

Вкладення

• IMG_3202.jpeg
    IMG_3202.jpeg
    919.7 КБ · Перегляди: 10
  • IMG_3201.jpeg
    IMG_3201.jpeg
    773.7 КБ · Перегляди: 10

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху