Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

VYRIY F405 V2 BLS 50A — Український стек для FPV дронів

VYRIY F405 V2 BLS 50A — Український стек для FPV дронів UA

Не має прав доступу, щоб купити (2 650.00 ₴)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
VYRIY F405 V2 BLS 50A — Український стек для FPV дронів - Український FPV стек для великих дронів, ESC 50A, BetaFlight.

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Хтось пробував на цьому стеку писати логи? У мене він писав чомусь один файл фіксовааного розміру 4096К незалежно від тривалості запису, Блекбокс експлорер звичайно цей файл не сприймав. Пам'ятаючи що у SpeedyBee F405 V3, що брався за основу при створенні даного стека, був конфлікт блекбоксу з OSD, я вимкнув OSD в конфігурації, після цього він почав писати логи нормального розміру що залежав від тривалості запису, але блекбокс експлорер все одноїх не сприймав. Тестував на двох дронах з цим стеком з однаковим результатом

Є у когось прошивка? Не Milbeta. Пробував шити для speedybee f405 v3 - не підтягує гіроскоп

Є у когось прошивка? Не Milbeta. Пробував шити для speedybee f405 v3 - не підтягує гіроскоп
Benderittoподивіться маркування гіроскопа, наскільки я зрозумів у новіші версії вони почали ставити не BMI270 а ICM42688P і при прошивці треба вказувати в Custom Defines таке: GYRO_SPI_ICM42688P ACC_SPI_ICM42688P

подивіться маркування гіроскопа, наскільки я зрозумів у новіші версії вони почали ставити не BMI270 а ICM42688P і при прошивці треба вказувати в Custom Defines таке: GYRO_SPI_ICM42688P ACC_SPI_ICM42688P
a1xу вас спрацювало? я пробував і bmi270 і icm42688p в custom defines ставити

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху