Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Як максимально покращити картинку на екрані?

bebraxxl

Новачок
Учасник

Репутація:

06.09.25
4
0
1
🎮
Tx12
🥽
Skyzone cobra x
🛸
Shrike
Вітаю.
Маю простенький невеличкий моніторчик, який йде в комплекті з наземкою для дронів Shrike.
Є дві проблеми, котрі я помітив.
1. Коли сигнал стає гіршим, то я продовжую бачити картинку в окулярах, котрі отримують її через AV вхід, але на моніторі вже просто синій екран, хоча до нього йде такий самий дріт, так само в AV вхід
2. Якісь монітору така погана, що коли я виводжу цю картинку на екрані ноутбука через USB кабель, то на моніторі вона виглядає значно краще. Ніби шуми згладжуються, і набагато краще видно орієнтири, та окремі об'єкти.

Звідси й питання, чи є якісь методи покращити картинку на моніторі? Це проблема в самому моніторі? Може є якісь підсилювачі аналогового відео сигналу, та методи/техніки знизити рівень шумів, або якісь програмні рішення типу шейдерів, котрі б в реальному часі прибирали шуми, та покращували картинку?

Монітор із синім екраном це дніще. Якщо вибиратимете на алі монітор – обовʼязково беріть такий де написано no blue screen – він буде показувати будь-який сигнал із входу, не намагаючись "зрозуміти" чи там сигнал чи шум.

Монітор із синім екраном це дніще. Якщо вибиратимете на алі монітор – обовʼязково беріть такий де написано no blue screen – він буде показувати будь-який сигнал із входу, не намагаючись "зрозуміти" чи там сигнал чи шум.
SmokЗнаходжу такі моніки, але вони всі 7". А чи є більші, наприклад, 10"?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху