Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Як отримати дані телеметрії з Speedybee F4V3 за допомогою Arduino

lol760

Новачок
Учасник

Репутація:

12.04.25
2
0
1
Вітаю спільното. Питання наступне. Як отримати дані телеметрії з польотника на ардуіно через UART. Мене цікавлять значення каналів пульта. Як це зробити за допомогою RaspberryPi я знаю, а от з ардуіно не зовсім розумію, хоча і там і там є Rx/Tx піни, але не можу знайти нормальну бібліотеку для цієї задачі, може хтось зможе мені з цим допомогти.

Та ніби є трохи бібліотек

Може @Akceptor знає

Значення каналів з польотника чи з приймача? Який сенс віддавати назад те, що прийняв?

А взагалі AlfredoCRSF має все для цього, якщо у вас відповідний протокол

Опишіть будь ласка кінцевий результат, який ви хочете отримати, тому що зовсім незрозуміло чого ви бажаєте досягти.
Вам потрібно зчитувати значення каналів керування з політного контроллера, чи з приймача ? Куди відправляти і якими каналами ?

Хочу зробити спуск автомата який прикріплений до дрона, дякую Akceptor що підказав стосовно плат ініціації, щоб брати сигнал з моторів M5, M6, бо я про них забув. Тепер все працює добре і не треба зчитувати показники передавача. Тепер стоїть питання де знайти соленоїд, який буде достатньо потужним, щоб міг натискати на курок)

Хочу зробити спуск автомата який прикріплений до дрона, дякую Akceptor що підказав стосовно плат ініціації, щоб брати сигнал з моторів M5, M6, бо я про них забув. Тепер все працює добре і не треба зчитувати показники передавача. Тепер стоїть питання де знайти соленоїд, який буде достатньо потужним, щоб міг натискати на курок)
lol760Вам потрібно не соленоїд а серва достатньо потужна, до неї тяга, яка тягне гачок.
Соленоїд з такою ж тягою буде мінімум втричі більший, важчий, і споживання буде дай Боже. А серви невеликі 3х5см є на пару кг зусилля. Скажімо серва ST3025, або щось типу неї.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
5
Перегляди
296
Назад
Зверху