Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Як перепрошити дрон на системі INAV на систему BetaFlight?

Armand

Новачок
Учасник

Репутація:

04.12.24
15
0
1
Як перепрошити дрон на системі INAV на систему BetaFlight?
Маю дрон на системі INAV , хочу його перевести на систему betaflight для зручності.

Через betaflight configurator.
Просто треба знати таргет, бо воно не розпізнає автоматично

Переглянути попередні відповіді...
Було б добре, якби росписали трохи,як воно то всьо робить ))
ArmandЗапустити бетафлай, перейти на табу прошивки, вибрати таргет, натиснути flash

Там реально нема чого описувати, бо всі кроки аналогічно робляться як з прошивкою бетафлай на дрон з бетафлай, просто треба знати таргет.
Таргет можна глянути в айнав конфігураторі, на табі оновлення прошивки, знову-таки

Запустити бетафлай, перейти на табу прошивки, вибрати таргет, натиснути flash

Там реально нема чого описувати, бо всі кроки аналогічно робляться як з прошивкою бетафлай на дрон з бетафлай, просто треба знати таргет.
Таргет можна глянути в айнав конфігураторі, на табі оновлення прошивки, знову-таки
AkceptorНе удалось открыть последовательный порт
Таку помилку вибиває

AkceptorNo configuration received within 10 seconds, communication failed

AkceptorВзагалі ніяк не хоче встановлюватися , вибиває помилки

Не удалось открыть последовательный порт
Таку помилку вибиває
ArmandМоже в dfu не зайшло або кабель поганий...
Але переконайтеся що воно inav дає оновити. Виглядає не на проблеми зміни прошивки, а не проблему з портами.

Може в dfu не зайшло або кабель поганий...
Але переконайтеся що воно inav дає оновити. Виглядає не на проблеми зміни прошивки, а не проблему з портами.
AkceptorInav підключається, бетафлай бачить його, але дозволяє через консоль, додаю таргет який на дроні, і всеодно пише що не вдалось відкрить порти

Inav підключається, бетафлай бачить його, але дозволяє через консоль, додаю таргет який на дроні, і всеодно пише що не вдалось відкрить порти
ArmandВ dfu заходить?
Я думаю, можна підключити бетафлай конфігуратор, воно матюкнеться що там не бетафлай і скаже що можна лише консоль. Тоді в консоль вводимо команду `bl` і польотник перейде у режим dfu.
Там уже на вкладці прошивки все робимо

В dfu заходить?
Я думаю, можна підключити бетафлай конфігуратор, воно матюкнеться що там не бетафлай і скаже що можна лише консоль. Тоді в консоль вводимо команду `bl` і польотник перейде у режим dfu.
Akceptorколи вводжу bl, пише що такої команди немає

В dfu заходить?
Akceptorсам дрон не переходить в режим бутлодера

В dfu заходить?
Akceptor# bl
### ERROR: Unknown command, try 'help'

Це в бетафлай конфігураторі?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху