Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Як перепрошити та підключити до пульту FPV на MILELRS прошивці ?

0zz1ch

Новачок
Учасник

Репутація:

29.03.26
8
2
3
🎮
Radiomaster Pocket
🥽
Eachine
🛸
mobula 8, ArmyDrones 7”
Маю подароване фпв від Армії Дронів, фото під темою , тож на ній стоїть DIAT/FURY4OSD, прошивка BTFL 4.5.1, ELRS (Cyclone elrs 2.4g NANO ) та прошивка коли підєднуюсь до його WIFI MILELRS v3.72 RX 19383, пароль від якого звісно я не знаю , фото налаштування в бетці прикріплю , допоможіть його привʼязати та підключити до пульту , в мене Radiomaster pocket , та відеосигнал з нього при вмиканні

Вкладення

• IMG_7389.jpeg
    IMG_7389.jpeg
    2.3 MБ · Перегляди: 22
  • IMG_7390.jpeg
    IMG_7390.jpeg
    1.7 MБ · Перегляди: 22
  • IMG_7392.jpeg
    IMG_7392.jpeg
    1.8 MБ · Перегляди: 23
  • IMG_7394.jpeg
    IMG_7394.jpeg
    1.9 MБ · Перегляди: 20
  • IMG_7395.jpeg
    IMG_7395.jpeg
    1.6 MБ · Перегляди: 21
По назві WI-Fi точки зрозуміло, що у Вас MILELRS і як вже писав Phoenix - "Це військова прошивка". Швидше та простіше буде перепрошити на звичайний ELRS. Якщо все ж потрібна саме MILELRS, то думаю Ви знаєте де шукати інформацію (зважаючи чий у Вас дрон)

Я і хочу прошити на звичайний elrs , але да elrs configurator нема в списках ні передавача ні плати, тому як це зробити поняття не маю , підкажіть

Я і хочу прошити на звичайний elrs , але да elrs configurator нема в списках ні передавача ні плати, тому як це зробити поняття не маю , підкажіть
0zz1chТрохи не зрозумів, ви не знаєте таргет? Так он на RX написано, що це CYCLONE 2.4G nano.
Так як пароль Wi-Fi Вам неводомий, то шиєте через Passthrough.

Passthrough - це прошивка "через" політний контролер. Ви підключаєте дрон до ПК по USB, а в ELRS configurator обираєте, що ш'єте через Passthrough та COM порт дрону.

Трохи не зрозумів, ви не знаєте таргет? Так он на RX написано, що це CYCLONE 2.4G nano.
Так як пароль Wi-Fi Вам неводомий, то шиєте через Passthrough.

Passthrough - це прошивка "через" політний контролер. Ви підключаєте дрон до ПК по USB, а в ELRS configurator обираєте, що ш'єте через Passthrough та COM порт дрону.
LolXDДруже , я взагалі в цій темі не шарю , знаю що є elrs configurator , в бут режимі дрон підʼєднати можу , а от там треба вибирати устройство яке прошивать , в списку cyclone нема , тому не розумію що треба вибирати , якщо не складно , пошагово підкажи як це робити з моїм дроном

Друже , я взагалі в цій темі не шарю , знаю що є elrs configurator , в бут режимі дрон підʼєднати можу , а от там треба вибирати устройство яке прошивать , в списку cyclone нема , тому не розумію що треба вибирати , якщо не складно , пошагово підкажи як це робити з моїм дроном
0zz1chПерепрошою, помилився. Вас цікавить "BETAFPV 2.4GHz Nano RX"

Тобто підключивши дрон по USB (без бут і аккумулятора) і запустивши ELRS Configurator необхідно ( Betaflight configurator має бути закритий):

1. обирати версію прошивки;
2. обрати виробника обладнання;
3. обрати пристрій (як раз "BETAFPV 2.4GHz Nano RX", а не CYCLONE як я писав);
4. в незрозумілих буквах та цифрах обирати "FCC". Якщо відсутнє - "2,4ISM";
5. задати фразу для бінду;
6. в методі прошивки обрати "Passthrough";
7. обрати порт до якого підключений дрон;
8. поставити галочки "видалити" та "прошити примусово".

Вказані назви не є 100% точними, як і порядок заповнення полів та параметрів, так як пишу по пам'яті.

Потім потрібно буде прошити Tx у апаратурі вказавши ті ж самі параметри, що і у пунктах 1, 4, 5.

milelrs 3.x скидається в демо режим затисканням кнопки на 30-40 сек, після цього в назві wifi з'являється DEMO і не запитує пароль, і можна прошити на звичайну прошивку по wifi. З версією milelrs 4.x це не працює

в тебе хоч назва є на рх))) можеш фото в чат гпт скинути, він напише тобі таргет. Прошиваєш і все. Пульт якщо там перша цифра по прошивці співпадає, шити не потрібно. Я здається навіть без бут режим шив

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
5
Перегляди
314
Назад
Зверху