Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Як правильно прокладати дроти від моторів до ESC?

• Автор теми Автор теми Spesh
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 10
  • Перегляди Перегляди 309

Spesh

Новачок
Учасник

Репутація:

05.02.26
9
1
3
🎮
Radiomaster Boxer
🥽
Skyzone 04x Pro
🛸
Meteor 75 pro, 7", 10"
Вітаю. Виникло питання. Як правильно прокласти дроти від моторів. Між платами чи заводити їх ззовні. Чув таку думку що дроти прокладені між платами можуть створювати якісь завади. А якщо ззовні, то не дуже файно виходе.
То ж як було б оптимально?

У Оскара є опис трьох варіантів
https://oscarliang.com/how-to-build-fpv-drone/

Якогось стандарту нема. Є завжди свої плюси і мінуси. Я бачив дрони, здається Вирій робить, там заведено всередину і літають нічо.
Всередину гарно, але проводи пружинять і треба давати з запасом шоб не внатяг були, бо тоді впираються у резинові демпфери стеку.

не знаю як що до завад, але провода між платами заважатимуть охолодженню ESC а коли треба нести велику вагу це важливо

Погоджуюсь, але ніхто ніколи не проводив тестів як гріється з дротами всередині і назовні.
Кажу бо сам цікавився питанням, але нічого не знайшов.

Погоджуюсь, але ніхто ніколи не проводив тестів як гріється з дротами всередині і назовні.
Кажу бо сам цікавився питанням, але нічого не знайшов.
Phoenixмені здаєтся це очевидно що якщо помістити щось там де циркулює повітря воно буде циркулювати гірше, крім того самі провода теж трохи гріються від струму

мені здаєтся це очевидно що якщо помістити щось там де циркулює повітря воно буде циркулювати гірше, крім того самі провода теж трохи гріються від струму
a1xЗнову ж таки згоден, але якщо це + кілька градусів зверху це ніяк не буде впливати на загальну картину.
Якщо це +20 градусів - то звісно ну його нафік такий цирк

• Like
Реакції: a1x

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху