Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Як “розцеглинити” ESC?

karlmarkse

Новачок
Учасник

Репутація:

29.01.26
4
0
1
🎮
Radiomaster Boxer
🥽
Skyzone Cobra SD
🛸
Mobula8
Історія банально дурна та смішна. Купив дрона, вирішив прошити ESC але не знав яка там прошивка. Тому зайшов в ESC Configurator щоб глянути. Побачив, що на ньому прошивка АМ32. Але замість того, щоб продовжити налаштування я вирішив побавитися з зміною мелодії від моторів при подачі живлення. Змінив мелодію і це справді спрацювало, але конфігуратори тепер просто не можуть прочитати esc, ні am32 ні esc configurator. Я знав, що на регуль з прошивкою bluejay наприклад, не можна ставити ам32 і навпаки, бо зацеглиниш. Але щоб при зміні мелодії не здогадався. У висновку регуль не читається за те мелодія грає)

Таргет я звісно теж не запамʼятав але в мого знайомого є такий самий стек. Тому якщо це допоможе і вони співпадають, можу дізнатися у знайомого.

Така наука. Чи є варіанти вирішення цієї проблеми?

Який таргет esc фото чи модель ?Є варіант підтягнути конфіг збережений .

Який таргет esc фото чи модель ?Є варіант підтягнути конфіг збережений .
HIRURGВирішив підключитися на наступний день. Мотори прочитало але хочу прошити нову версію і чомусь не показує таргета. В прошивці esc я не розуміюся. Можливо так і повинно бути. Бетка ідентифікує польотник як Spedix f405, думаю і esc їхня.

Вкладення

• IMG_6924.jpeg
    IMG_6924.jpeg
    60.9 КБ · Перегляди: 26
  • IMG_6925.jpeg
    IMG_6925.jpeg
    1.5 MБ · Перегляди: 27
Переглянути попередні відповіді...
Як я зрозумів Name: 204_PA0_Ci-E і є таргетом. Але прошивики навіть нерелізнутої для такого таргета там немає.
karlmarkseТак все правильно . Есц holybro 55/65.
Прошивку нажаль через софт не змінити .
Могу скинути бекап конфіга , ним можна буде підняти есц.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
HIRURG Можна попросити ще раз викласти ? я так розумію це прошивка, а який у цій платі бут. Є все для відновлення(wch-link+soft) але не знаю який тут бут і де його взяти. Допоможіть будь ласка.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
5
Перегляди
314
Назад
Зверху