Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Шукаю майстра Як відремонтувати промінь Мавіка?

NAukovec

Майстер
Активний

Репутація:

16.08.24
404
244
43
🎮
Boxer
🥽
Cobra X
🛸
Meteor 85
доброго дня. війскові попросили відремонтувати промінь Мавика.. передній лівий. Впав під РЕБом..
є ідея спробувати замоделити проміні та вирізати із карбону..
але хотілось би замінити на заводський..(... можливо клей - але гадаю це погана ідея.. відломався біля поворотного механізму

Краще замінити на оригінал, особливо якщо це привередливі 3T/3E чи Pro. Будучи уважним та обережним (а ще мати час та натхнення) можливо замінити і власноруч. Якщо потрібні майстерні - Discord "Victory Drones", там є список майстерень по містам.

Краще замінити на оригінал, особливо якщо це привередливі 3T/3E чи Pro. Будучи уважним та обережним (а ще мати час та натхнення) можливо замінити і власноруч. Якщо потрібні майстерні - Discord "Victory Drones", там є список майстерень по містам.
LolXDага.. дякую список є... думав може вирізати із карбону і тд. але поки часу немає(

Так промінь без мотора коштує в районі 1500 грн. Поміняти можна і власноруч, там головне роздуплитись як працює тей всратий механізм фіксації, бо можна довго матюкаючись втасвити його не тією стороною:ROFLMAO:
Також, може я відкрию зараз секрет всесвітньої змови, але промені мавіків 3, класік, сіне, про, 3е та 3т відрізряються лиш наклейкою серіїї;)
Ось, до речі, перший лінк в гуглі на запит купівлі променя

ох раніше би))) я вже давно віддав назад із списком сервісів(..
але може комусь буде рекомендація на майбутнє

на всякий випадок поділюсь тут для шукаючих: людина виробляє в Україні гарні промені для DJI Matrice 30T, а також ремонтує. Гарність перевірена, є купа постійних клієнтів. Собівартість в рази нижче за орігінальний, який вже став коштувати 8500 грн. Лінк для контакту. Людину знаю особисто, це військовий.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху