Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Як ви потрапили на Український FPV Форум?

Опитування Опитування Як ви потрапили на Український FPV Форум?

• Через пошук у Google

• Через YouTube

• Через інші групи в Telegram

• Запросив знайомий

• Непам'ятаю

• Інше. Напишу в коментарі.

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
783
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Вітаю друзі.
Дуже цікаво, яким чином ви потрапили до нашої FPV спілки?
Це дуже важлива інформація для розуміння того, що саме добре працює для просування Українського FPV Форуму.
Також, можете залишити коментар чи сподобався вам цей ресурс, чи ні і чим саме.

Дякую! З повагою,
Magshifter

Ще перед початком вторгнення дивився багато відео з FPV українського походження. Коли все бахнуло, віддав свого Mavic AIR 2S хлопцям з Азову, а сам купив GEPRC CineLog25 Analog та почав тренуватись....

В рекомендаціях на YouTube з'явився запис стріму по налаштуванню Tiny Whoops, подивився, сподобалося і прийшов сюди :)

У рекомендаціях ютубу побачив стрім з порівнянням 9 fpv симуляторів, потім про повільні політухи. Мабуть зачепила харизма адміна та повільні політухи, бо я і сам тоді відпрацьовував "мікрохирургію". І ось, я спочатку у "слобідській хоругві" (вже ні), а тепер і тут.

У рекомендаціях ютубу побачив стрім з порівнянням 9 fpv симуляторів, потім про повільні політухи. Мабуть зачепила харизма адміна та повільні політухи, бо я і сам тоді відпрацьовував "мікрохирургію". І ось, я спочатку у "слобідській хоругві" (вже ні), а тепер і тут.
NickiДякую що доєднався! Вибач що сталося так з чатиком, я написав тобі у приватні повідомлення, щоб виправити ситуацію.

Назва форуму співпала з назвою инернет магазину де я шукав пропи , так и знайшов)))

Назва форуму співпала з назвою инернет магазину де я шукав пропи , так и знайшов)))
scary83Коли вигадувався домен для спілки, хотілось просто зрозуміло і по Українські. Але всі крім одного були зайняті :)
Дякую що з нами, Друже!

Шукав опис про рейти на метеор 75, адже сам нещодавно придбав такого дрона. Загалом багато корисного тут знайти можна , хоча і відчувається архаїзм від користування форумом, адже все зараз в месенджерах

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Шукав опис про рейти на метеор 75, адже сам нещодавно придбав такого дрона. Загалом багато корисного тут знайти можна , хоча і відчувається архаїзм від користування форумом, адже все зараз в месенджерах
zorgЛаскаво прошу на борт Архаїчного куточоку Української FPV спілки :) У нас, доречі, і телеграм група є також :)

• Like
Реакції: zorg
Випадково натрапив на форум, шукаючи відгуки на деякі мотори в Google.
Цікаво, що я й раніше шукав тематичні форуми для обговорення miltech, а не тільки в коментах до постів Сергія Флеша, і досі думав що в нас взагалі нема таких комюніті +- технічного спрямування, крім чатіків в Телеграмі.

Цікаво, що я й раніше шукав тематичні форуми для обговорення miltech, а не тільки в коментах до постів Сергія Флеша, і досі думав що в нас взагалі нема таких комюніті +- технічного спрямування, крім чатіків в Телеграмі.
SomeoneТут мілтеху нема. Тільки хобі

SomeoneЛаскаво просимо! Нажаль ця тема в зоні табу, за виключенням інших усіляких тем. Хоча при бажанні військових можна булоб організувати подібний закритий простір з мілтехом.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху