Мій стек
Паяльник - Sequre S99 (жала - C245 - BC2; C245 - K)
Блок живлення на 65W
Запускав його від смартфона type-C to type-C (завівся, нагрівся, нашо воно мені треба, відповіді не маю, але працює)
Сам паяльник крутий, добре тримає температуру, але буває проблематично знайти для нього жала.
Бокорізи - KNIPEX 78 61 125
Якщо є можливість, то беріть не думаючи.
Зручні, гострі. Відпрацювали майже рік, питань нема. Працюю ними, суто за призначенням, для грубої, не стандартної роботи маю дешеві, щось типу Plato 170.
Запальничка - Torch Jet Lighter
Спрямований потік полум'я дозволяє усаджувати термуху, наприклад приймача ELRS, не залишаючи слідів копаті на відміну від звичайної запальнички.
Відносно компактна, не потребує електрики, але потребує дозаправки.
Викрутка - Xiaomi MiJia Electric Screwdriver
Була отримана у подарунок.
Набір непоганий, батарея тримає довго, але якщо обирав би собі сам, то дивився би у бік більш потужної викрутки.
Наприклад Bosch GO 2.
До речі, трохи модернізував корпус викрутки Xiaomi, може кому знадобиться.
Additional compartment for bits.You need to carefully remove the back cover of the bit holder, and install this model.In order for the bits to stick securely to the back cover, before installing the second one, you need to fix the magnets in their mounting brackets.The model is designed for 15...
www.thingiverse.com
Крім цього основною, ручною викруткою є WERA 838 RA S
Стосовно біт, досі шукаю гідне рішення, брав HEX 2мм від того ж виробника, але доволі швидко псуються.
Буду вдячний, якщо порадити щось гарної якості.
Пінцет - набір пінцетів 9шт від Intertool
Бачу багато хто говорить про зворотній пінцет, погуглив, закохався, замовив)
Флюс - Amtech NC-559-ASM
Дозатор флюсу маю такий.
Думав ліпити щось самостійно, але на щастя, знайшов готове рішення.
Solder paste and flux DispenserI liked the idea of this author https://www.thingiverse.com/thing:3137757, but I decided to do it my way. The case is easier to print with halves, which can then be glued together. But if you want to print it right away, I added the case full. Build details on...
www.thingiverse.com
Припій - Cynel Sn60Pb40 (0.5 мм, 1 мм.)
Закінчу цей, хочу спробувати щось інше.
Буду вдячний якщо поділитись своїм досвідом.
Маленькі інсайти.
Флюсу багато не буває.
Силіконовий килимок для пайки, дуже зручна річ (не важливо який).
Краще металева сіточка в руках ніж волога губка у підставці. (для очищення жал)
Довгий, термостійкий, гнучкий кабель живлення вашого паяльника, збереже багато нервових клітин, та також додає +100 до захисту від опіків.