Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Який BETAFPV для відпрацювання навичок Air75, Air65 чи метеор 75 про?

Олександр

Просунутий
Учасник

Репутація:

30.07.24
38
35
18
fpvgo.net
🎮
Radiomaster Boxer ELRS M2
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Добра всім.
Підскажіть що краще обрати для відточування мікромоторики та точності рухів?
BETAFPV Air75 , BETAFPV Air65 чи Meteor 75 pro.
Так як по теплу більшість часу беде на вулиці то думаю що краще 75, та і в приміщенні точність руху буде не погано відпрацьовувати. Основний напрямок відточувати мікромоторики та точність польоту. Чому саме такий розмір вибраний (65-75) , тому що не таку велику кількість фінансів потрібна для ремонту та обслуговування.
Яка вашу думка буде по даному питанню? Можливо хто порадить кращий варіант для даних задач.

Практика із будь-чим допоможе, і симулятор теж. На вулиці 75 буде трошки краще, більшим легше покривати більші відстані, але 65 - більш вдалий дрон із кращим відношенням маси і потужності, яким можна літати кожен день незалежно від погоди і законів.

Як вам ідея взяти зараз 65, а до літа зібрати 2S 75? Бо це зовсім інший рівень для відкритого простору.

Практика із будь-чим допоможе, і симулятор теж. На вулиці 75 буде трошки краще, більшим легше покривати більші відстані, але 65 - більш вдалий дрон із кращим відношенням маси і потужності, яким можна літати кожен день незалежно від погоди і законів.

Як вам ідея взяти зараз 65, а до літа зібрати 2S 75? Бо це зовсім інший рівень для відкритого простору.
vproПроблема в тому що 2 наврядче буде куплятися чі збиратися.
Симулятор ліфтоф є, fpv 7,10 є .
Задача просто покращити мікро моторику і точність підчас руху.
Я так розумію що 65 на вулиці при легенькому вітрі буде нормально себе почувати?

Переглянути попередні відповіді...
Проблема в тому що 2 наврядче буде куплятися чі збиратися.
Я так розумію що 65 на вулиці при легенькому вітрі буде нормально себе почувати?
ОлександрУ вас є 7" і 10", але не вистачає грошей на 75мм?

Якщо один - то я завжди за 65мм просто з тої причини, що ним можна літати кожен день незалежно ні від чого, а всьому решта потрібен час на кудись вийти, погода і т. д.
Просто ще якщо у вас є гроші всього на один дрон, то у вас нема грошей на дрон, бо регулярно треба міняти пропи і батарейки, менш регулярно - мотори, і зрідка все решта.

ОлександрЯкщо що, не подумайте, що я погано відношуся до відсутності у когось грошей. Просто якщо це проблема, то краще не погіршувати ситуацію і літати в симуляторі, поки це не зміниться.

Якщо що, не подумайте, що я погано відношуся до відсутності у когось грошей. Просто якщо це проблема, то краще не погіршувати ситуацію і літати в симуляторі, поки це не зміниться.
vproПроблема не в грошах , а в згуртованості людей. Купляти для когось я не маю бажання. А так попросили знайти оптимальне рішення. Проблема в тому щоб збільшити шанси ураження на 7 та 10 fpv, цілі просто не статичні. Та і тягати за собою в 2 кількостях не варіант. Потрібне більш-менш універсальне рішення.

ОлександрНа мою думку🤔:
  • Якщо фокус на тренуванні точності в приміщенні: BETAFPV Air65 — ідеальний варіант. Він легкий, маневрений і чудово підходить для обмеженого простору. Однак використовувати його на вулиці буде складніше, особливо у вітряну погоду.
  • Якщо плануєте літати більше на вулиці: BETAFPV Air75 або Meteor 75 Pro. Завдяки більшій вазі та потужності вони стабільніші на відкритому просторі й більш універсальні для тренувань.
На додаток:
Для тренування точності й мікромоторики навіть симулятори (як зазначено в обговоренні) можуть дати хороший результат. Це не лише ефективно, але й допоможе заощадити ресурси на ремонт.

Компромісний варіант🤝: Розпочати з 65 мм для тренувань у приміщенні, а з часом зібрати більш потужний 75 мм дрон для польотів на вулиці.

З мого невеликого досвіду я б обрав для мікрорухів Meteor 75 Pro з декількох причин:
  1. Він не такий маленький і легкий як Air65, що дає йому почувати себе стабільно на відкритому просторі при помірному вітру.
  2. Він не такий вдосконалий в налаштуваннях як Air65, що дає можливість поексперементувати з його доналаштуванням при бажанні а також з пошуком рейтів під нього.
  3. Дуже класно відпрацьовувати мікрорухи у квартирі де його габарити змушують тебе ще більш делікатніше торкатися стіків.
Із мінусів Meteor 75 Pro його хлипка збірка. Хоча мікрорухи не дадуть тобі його ушатати :)

Air75... тут нічого сказати не можу бо не мав можливості затестити його, хоча дуже хочу поповнити свій невеличкий парк цим девайсом.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
2
Перегляди
219
Назад
Зверху