- 28.07.24
- 914
- 782
- 93
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Cobra SD
- 🛸
- 75/Air65/7"
Останнє редагування:
Друзі як тільки навчився калібрувати радіоконтроллер TBS Tango 2, виявилася нова проблема.
Yaw показує відхилення на -5. Це відчутна проблема так як протестувавши контроллер в симуляторі, дрон без впливу на Стіки відчутно несе вправо.
Для режиму Акро, я думаю, це невелика незручність, але ж за такі немаленькі гроші подібні проблеми це просто жорстоко.
Дуже надіюсь що це не фізичний дефект і його можливо вирішити програмно.
Пошуки в интернеті надали покищо один єдиний варіант, як на мене сумнівний, датованим жовтнем 2020 року і який не отримав позитивного зворотнього зв'язку:
Версія мого TBS Tango 2 - TBS-1.3.5 від 2022-05-09
Приміняти такий метод вирішення проблеми покищо не збираюсь, так як не факт що він допоможе.
Знайшов інформацію як рухати тріми в TBS Tango 2.
Для цього потрібно двічі натиснути на барабанчик і ми зайдемо в налаштування позицій трімів.
Як результат це не як не вплинуло на поведінку дрона в симуляторі. Щоб проблема зникла в симуляторі, треба змістити позицію Yaw у самому симуляторі в опціях калібрування. Як себе буде вести реальний дрон і як на ньому виправляти цей дефект ще предстоїть дізнатися.
Чи є у вас якесь рішення чи рекомендація?
Буду дуже вдячний за вашу допомогу!
Yaw показує відхилення на -5. Це відчутна проблема так як протестувавши контроллер в симуляторі, дрон без впливу на Стіки відчутно несе вправо.
Для режиму Акро, я думаю, це невелика незручність, але ж за такі немаленькі гроші подібні проблеми це просто жорстоко.
Дуже надіюсь що це не фізичний дефект і його можливо вирішити програмно.
Пошуки в интернеті надали покищо один єдиний варіант, як на мене сумнівний, датованим жовтнем 2020 року і який не отримав позитивного зворотнього зв'язку:
Іншими словами, для вирішення питання можна спробувати перепрошити радіоконтроллер.Бажано відразу встановити нову прошивку.
Головне не забути в кінці підняти стики вверх-вниз і вправо-вліво згідно з Керівництвом користувача.
- Завантажити новий вміст SD-картки звідси (обережно прошивка за 2020 рік)
- Замінити вміст SD-картки в обладнанні на новий.
- Встановити на комп'ютер AgentX
- Оновити FreedomTX і Crossfire
Версія мого TBS Tango 2 - TBS-1.3.5 від 2022-05-09
Приміняти такий метод вирішення проблеми покищо не збираюсь, так як не факт що він допоможе.
Знайшов інформацію як рухати тріми в TBS Tango 2.
Для цього потрібно двічі натиснути на барабанчик і ми зайдемо в налаштування позицій трімів.
Як результат це не як не вплинуло на поведінку дрона в симуляторі. Щоб проблема зникла в симуляторі, треба змістити позицію Yaw у самому симуляторі в опціях калібрування. Як себе буде вести реальний дрон і як на ньому виправляти цей дефект ще предстоїть дізнатися.
Чи є у вас якесь рішення чи рекомендація?
Буду дуже вдячний за вашу допомогу!