Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Є хто по літакам?

Swaper

Новачок
Учасник

Репутація:

19.03.25
7
2
3
🎮
Boxer
🥽
Skyzone V04
🛸
Meteor 65
Всім привіт, натрапив на цей форум у пошуках однодумців, що збирають літаки. Є багато питань та планів, сподіваюсь знайти тут допомогу/підтримку. Може сам буду комусь у нагоді.
Наразі є питання як "прокинути" данні о положенні шолома у літак, щоб крутити камеру відповідно до рухів голови оператора дрона.

Привіт, ласкаво прошу. З літаками не стикався, але тут є люди які цікавляться цією справою. При необхідності можна буде створити спеціальні розділи під тему літаків. Якщо що, то кажіть - зробимо

Доброго дня.Ніколи не працював з літаками але працював з ардупілотом.Думаю щоб крутити камерою дрона відповідно до положення шолома вам необхідно встановити акселерометр на окуляри, а також закріпити камеру літака на двох сервомоторах та намагатись якось синхронізувати їхню роботу.(Це просто моя догадка)

Вітаю! Чим можу допомогти?

Вітаю! Чим можу допомогти?
AeneasВітаю, ну в принципі задачу я описав:
майже є літак, скоріш за все буде на Mateksys H743-WING V3, є Skyzone04X Pro (з датчиком положення) і є Radiomaster BOXER.
Треба данні про положення шолома передати якось на контролер літака (я так розумію це треба робити якось через BOXER).
Біда в тому. що я поки що не знаю з якого боку "починати рити"))

Якщо правельно зрозумів задача подружити Gimbal камери з окулярами Skyzone, щоб кружляя головою камера на літаку рухалася за нею на 360?

Який підвіс (Gimbal) збираєшся використовувати?

Який підвіс (Gimbal) збираєшся використовувати?
AeneasУ принципі немає різниці який гімбал (в мене власної розробки). Аматорські решення не підходять, там окремі блоки, та невелика дальність. Мені потрібно щоб данні з шолому передавав сам пульт, наприклад 3 окремих канала, використовуючи той радіомодуль, який буде на нього встановлений.

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:

Ось. Повинно допомогти.

Займаюсь проектуванням FPV, літаків і т.д.
3D моделюванням, 3D друком.
Можливо треба буде допомога, буду радий допомогти.

Вкладення

• Bicopter.jpg
    Bicopter.jpg
    61 КБ · Перегляди: 8
Гарно вийшло, так розумію аппарат на Rasbery Pi з донаведенням.

• Like
Реакції: Ace

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху