Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Ищу разстроитель для провода сервопривода

Maslina

Новачок
Учасник

Репутація:

15.02.26
11
0
1
🎮
SpeedyBee
собираю свой самолет плата спидиби ф405 без выхода на серво буду сам паять, заказал регулятор напруги и к нему мне нужен разтроитель на 3 сервопривода никак не могу найти помогите может можно как то обойтись? или заказать 2 раздвоителя и подключить получится 3? 1771162525301.png

так как это не 1 сервопривод и это именно планер а не квадро будет то 3 сервы подключать к плате не вариант оно все будет одновременно работать я смотрел плата не потянет

Друже, я так зрозумів в тебе польотник квадровський. Короче, ти можеш зробити з контактів виходу на двигуни (М1, М2, М3, М4...) контакти для серв. А живлення рекомендую брати окреме через BEC

• Like
Реакції: DSD
Навіть я б підключив кожну серву через окремий BEC
І якщо треба розгалуджувач то серви в ідеї будуть керуватися синхронно як одна?
То тоді три сигнальні проводи можна підключити до однієї площадки.

Навіть я б підключив кожну серву через окремий BEC
І якщо треба розгалуджувач то серви в ідеї будуть керуватися синхронно як одна?
То тоді три сигнальні проводи можна підключити до однієї площадки.
Phoenixну это понятно я уже пару дней заказал регулятор мне просто нужен разтроитель провода что бы сервоприводы запитать а нигде найти не могу такой, есть только двойной надо срочно что то придумать мне

Провода живлення йдуть з BEC, сигнальний провід йде з серво-контакту. Всі вони збираються в роз'єм який підключається до серво.
Не треба вам розгалуджувач, він Вам не допоможе.

Провода живлення йдуть з BEC, сигнальний провід йде з серво-контакту. Всі вони збираються в роз'єм який підключається до серво.
Не треба вам розгалуджувач, він Вам не допоможе.
Phoenixну так мне нужна 3 сервопривода подключить к питанию а шим провод я припаяю

У вас F405 польотник. В нього 5V BEC
Вам треба підключити 3 серви до живлення. Тому Ви можете підпаяти одну серву на польотник і то якщо вона не застопориться, бо тоді живлення підскочить і навіть BEC на польотнику може згоріти.
Тому!

Вам треба окремі платки BEC по одній на кожну серву.
1771236401059.png
А значить всі проводи будуть йти з різних точок (BEC) на різні серво.
Як ще доступніше пояснити що розгалуджувач не сможе це все об'єднати?

У вас F405 польотник. В нього 5V BEC
Вам треба підключити 3 серви до живлення. Тому Ви можете підпаяти одну серву на польотник і то якщо вона не застопориться, бо тоді живлення підскочить і навіть BEC на польотнику може згоріти.
Тому!

Вам треба окремі платки BEC по одній на кожну серву.
1771236401059.png
А значить всі проводи будуть йти з різних точок (BEC) на різні серво.
Як ще доступніше пояснити що розгалуджувач не сможе це все об'єднати?
Phoenix 1771236614716.png Ну я купил такую тему,по идее как я разобрался яподключаю тройник к этой теме, дальше припаиваю те проводки которые передают сигнал к плате

Переглянути попередні відповіді...
1771236614716.png Ну я купил такую тему,по идее как я разобрался яподключаю тройник к этой теме, дальше припаиваю те проводки которые передают сигнал к плате
MaslinaМайже!
Тільки ця тема на 1 серву. Там 5V прямо на наклейці написано. Воно звісно потяне мабуть і 3 серви, але до першого нештатного спрацювання.

Майже!
Тільки ця тема на 1 серву. Там 5V прямо на наклейці написано. Воно звісно потяне мабуть і 3 серви, але до першого нештатного спрацювання.
Phoenixискуственній интелект говорит мне что норм будет

але йому саме на 3 потрібно.
Phoenixвін і про 2 питав. та й ніхто не заважає розрізати, так навіть зручніше до бека паяти. І сервосигнал всеодно відрізати від кожного і до польотника паяти. Я б просто спяв на грибінках PLS або PLD

Вкладення

• shopping.webp
    shopping.webp
    4.6 КБ · Перегляди: 1
він і про 2 питав. та й ніхто не заважає розрізати, так навіть зручніше до бека паяти. І сервосигнал всеодно відрізати від кожного і до польотника паяти. Я б просто спяв на грибінках PLS або PLD
skljarikО, і я так робив, пропаювавдорожки на +/- а сигнали окремо

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху