Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Навіть я б підключив кожну серву через окремий BEC
І якщо треба розгалуджувач то серви в ідеї будуть керуватися синхронно як одна?
То тоді три сигнальні проводи можна підключити до однієї площадки.
Провода живлення йдуть з BEC, сигнальний провід йде з серво-контакту. Всі вони збираються в роз'єм який підключається до серво.
Не треба вам розгалуджувач, він Вам не допоможе.
У вас F405 польотник. В нього 5V BEC
Вам треба підключити 3 серви до живлення. Тому Ви можете підпаяти одну серву на польотник і то якщо вона не застопориться, бо тоді живлення підскочить і навіть BEC на польотнику може згоріти.
Тому!
Вам треба окремі платки BEC по одній на кожну серву.
![]()
А значить всі проводи будуть йти з різних точок (BEC) на різні серво.
Як ще доступніше пояснити що розгалуджувач не сможе це все об'єднати?
Ну я купил такую тему,по идее как я разобрался яподключаю тройник к этой теме, дальше припаиваю те проводки которые передают сигнал к платеМайже!
Тільки ця тема на 1 серву. Там 5V прямо на наклейці написано. Воно звісно потяне мабуть і 3 серви, але до першого нештатного спрацювання.
Майже!
Тільки ця тема на 1 серву. Там 5V прямо на наклейці написано. Воно звісно потяне мабуть і 3 серви, але до першого нештатного спрацювання.
але йому саме на 3 потрібно.
він і про 2 питав. та й ніхто не заважає розрізати, так навіть зручніше до бека паяти. І сервосигнал всеодно відрізати від кожного і до польотника паяти. Я б просто спяв на грибінках PLS або PLD
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар