Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Заміна антен на вупах

Льотчик-зальотчик

Активіст
Учасник

Репутація:

06.09.25
65
6
8
🎮
Radiomaster pocket
🥽
Dji goggles
🛸
Any BetaFPV
Чи є сенс міняти втх антени на тіні вупах?
З метою покращення відеосигналу чи є сенс це робити? З одної сторони так тому що наче стане менше завад буде стабільніший зв'язок але з іншої сторони якщо буду ловити відео то радіо сигнал чи може не ловити.

Я на свою мобулу 8 пробував ставити різні антени пробував стандартні пробував карамельки але жодна з них результати більше ніж 300 350 м не дало і результати на цих всіх антенах були приблизно однакові. Тому чи є сенс взагалі пробувати ставити якісь кращі антени чи просто забити і користуватись стандартною?

Плюс можливо може є сенс поставити краще де на шолом щоб прийом сигналу був кращий.

Також маю припущення що мій а відео сигнал не ловить більше ніж на 300 м через те що я міг спалити відеопередатчик тому що випадково декілька раз міг включити живлення без антени підключене.

Звичайно є, але не для всіх.
Якщо хочеться зменшити масу задешево - можна просто зняти металеву детальку і більшість термозбіжки зі стокової, це найважче на ній, із хорошим приймачем втрати якості мінімальні.
Якщо хочеться залишити малу масу, але покращити якість, то є легкі варіанти як ORT Micro Vee, TinyWhoop Smol, TrueRC Whoop Vee.
Має більше сенсу на цифрі, бо там затримка може залежати від якості сигналу.

У всіх інших випадках можна робити те, на що не шкода грошей, або нічого не робити. Але хороший приймач в окулярах допоможе більше ніж хороша антена на вупі. І проживе теж набагато довше.

Якщо спалиш то ти про це зрозумієш) там доречі цей розьєм багато не живе, я б часто не єксперементував. Черри, буде краще за дипольку...на дистанції 100м 25мВт на відкритій місцевості не було різниці.
А ось інколи літаю на роботі, і є заліт через балкончик 2го поверху, то диполька не змогла пробити 2-3 бетонні стіни, на черрі таких проблем не було на відстані метрів 20-30 може.
На дрончик черри, на шолом пагоду.
Ше можна захотіти поставити патч на шолом, але від самого дешевого толку взагалі 0.

Ну, 300-350 метрів для відеопередавача який меньший за ніготь на мізинці то доволі непоганий результат, як як вважаю. Далі вже включається чиста фізика.
Окрім того, тут недавно обговорювалась тема із заміною диполя на вупі на клєвєр і те, що стало її результатом.
Може дійсно почати з пагоди та патча на шоломі?
П.С. потужність на vtx як виставили?

Замінив на Mobula8 антену на Foxeer Micro Lollipop , якість сигналу покращилась , але ще непогано було би знати на яку частоту антени взагалі налаштовані , а для цього треба вимірювальний LiteVNA .

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
1
Перегляди
53
Назад
Зверху