- 06.09.25
- 65
- 6
- 8
- 🎮
- Radiomaster pocket
- 🥽
- Dji goggles
- 🛸
- Any BetaFPV
Є проблема з апексом, а саме я не знаю як встановити кріплення для камери так, щоб воно не випирало верхню пластину. Ось фото
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
В Apex 7 в мене 4 стійки вищі за інші. Тобто у Вас в комплекті повинні були бути стійки різної висоти.
Просто пояснення - Вам підсунули не ті стійки. Просто докупіть вищі. Доведеться трохи зачекати, але це буде краще ніж спилювати те, що повинно бути.
Якщо спиляти, то потім камера може впиратись в раму при зміні кута камери.
Уважніше роздивився, стійки у Вас здається теж різні по висоті, але мені здеється що кріплення під камеру не увійшло в паз, не втопилося (фото № 2). Спробуйте вставити в паз щоб воно зафіксувалось. Так не повино бути
![]()
Там якраз в паз знизу воно не входить, тому що він розташований правіше ніж місце де встановлюються ці стійки
Поміряв свої. 4 шт. - 1.9 см, 4 шт. - 2.8 см.
Приблизно бо міряв лінійкою на вже зібраному. Тому за точність не відповідаю.
Якось так все виглядає.
А де купити інші стійки? На алі, чи десь в Україні можна?
1. Один задній правий наче ребром стоїть. Якщо так, треба повернути прямою стороною. Бачу там вже фіксатора дофігіща. Фіксатор треба наносити на різьбу гвинта так, щоб він не виступав при закручуванні, інакше сенс фіксатору втрачається, він не підсохне.
2. Пази нижні розташовані нормально, в мене теж так.
3. Тепер в пази треба затрамбувати кріплення камери повністю. Після кришка повинна лягти нормально.
Я не розумію що мені робити, стійка якщо входить в паз, то верхня пластина не сяде на неї
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар