Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Зменьшення сили тяги

Lomaxan

Активіст
Учасник

Репутація:

05.10.25
62
11
8
🎮
Radiomaster TX12 MK2 ERLS
🥽
Cobra X V4 5G
🛸
MAMBA MK4 F722
Всім бажаю Козацького, хлопі підкажіть будь ласка. У мене е мобула 8, все по стандарту,

• Sad
Реакції: vpro
Чесно кажучи не впевнений, але глянь піди там де рейти, може там стоїть 2000 градусів на крен, а може і більше.

не знайшов хлопці, можете приклад привести

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
вообщем поклацав я оце, почти нічого не змігилось, дуже висока сила тяги вліво вправо
Lomaxanа які цифри стояли та actual чи інша? можливо це ще налаштування центру сильно великі, тобто ячейка яка поруч. ну це тільки воно може бути. вистав у першій 70, а у другій 670, експо 0

які саме цифри *?, вообщем я перерепрошив, і востановив дефолтну схему мобула 8.
все так же дуже сильна тяга вліво враво

Переглянути попередні відповіді...
а глянь калібрування на аппаратурі. чи стік плавно ходить.
FankuЗнайшов !!!!! погано були відкалібровані стіки, коли повертакешь вправо було видно на пульті шо він дуже швидко це робить,

А ще спробувати лiтати в ANGLE або HORIZON , на Mobula8 дуже тяжко лiтати в ACRO в маленьких примiщеннях.

А ще спробувати лiтати в ANGLE або HORIZON , на Mobula8 дуже тяжко лiтати в ACRO в маленьких примiщеннях.
KudrikМені для навчання більш подобався акро тренер, він обмежує кут відхилення і стабілізувати простіше. Я їм інколи і досі користуюсь, коли літаю по візуалу без окулярів.

Вітаю, Підкжіть шо може буть с дроном ? не армиттся, при вкл армі працюе лише првий джойстик

Вітаю, Підкжіть шо може буть с дроном ? не армиттся, при вкл армі працюе лише првий джойстик
Lomaxan
схоже активований режим черепахи або flip over crash
ніякий тумблер не у вімкнутому положені?
в Betaflight Modes нема режиму flip over crash ?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху