Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Зменьшуємо кут нахилу камери для Air 65 та Air 75

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
783
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
air 65 angle.jpg 2024-09-07_23-50-34.jpg

Зараз, продовжую з насолодою тестувати BetaFPV Air 65 і знаєте, він занадто шустрий як на мене. Відчутну роль його черезмірної рухомості є занадто великий кут нахилу камери. Я вирішив зменьшити його ближче до 10°. Дістав комплектну канопу і зрозумів що вона має точно такий кут, як і встановлена на вупа. Погугливши знайшов дуже оригінальне і єдине, напевно, рішення по зменьшенню кута за допомогою проставки під канопою (фото з ліва).

Знаходимо довгий гвинт M1.4, його довжина буде визначальним для досягнення необхідного кута нахилу камери. Вирізаємо шматок трубчатого пластику за розмірами гвинта і отримуємо зменьшення кута нахилу. Завтра піду в інструменталку шукати гвинт необхідної довжини і зроблю невеличкий апгрейд для домашніх політух...

В моєму випадку, я не знайшов необхідної трубочки та необхідного шурупа то ж зробив трошки по іншому - фото з ліва. Моя конструкція дозволила опустити кут максимально до нуля, навіть прийшлось зміститися на одну поділку, піднявши камеру, щоб трошки швидше і комфортніше літати.

А ось і реалізація рішення в 3Д просторі від @Yevhen - Проставка для налаштування кута нахилу камери для Air65

ну не знаю.. якось я відстав від вас))) але у мене на великих моїх дронах спочатку за замовчуванням 15 градусів фікс.. а там на вибір є посадкові.. але не менше 15.... якщо 10 - то простіше пішки ходити). ще й на вупі))) пів біди на якому нитку 15дюймовому)))

ну не знаю.. якось я відстав від вас))) але у мене на великих моїх дронах спочатку за замовчуванням 15 градусів фікс.. а там на вибір є посадкові.. але не менше 15.... якщо 10 - то простіше пішки ходити). ще й на вупі))) пів біди на якому нитку 15дюймовому)))
NAukovecНу 10, то умовно :) Думаю 20° буде саме то!

Ну що, не знайшов я необхідного шурупа по довжині та діаметру і придумав трошки іншу проставку.
Взяв стару коробку з якогось роутеру і вирізав із неї монтажне кріплення з хвостиком. Тепер маю можливість збільшувати, або зменьшувати кут камери при необхідності використовуючи орігінальні отвори канопи. Тестова версія мені сподобалась, треба буде зробити 3Д модель і роздрукувати більш легку версію цієї кутової приблуди.

air 65 angle.jpg

Ну що, не знайшов я необхідного шурупа по довжині та діаметру і придумав трошки іншу проставку.
Взяв стару коробку з якогось роутеру і вирізав із неї монтажне кріплення з хвостиком. Тепер маю можливість збільшувати, або зменьшувати кут камери при необхідності використовуючи орігінальні отвори канопи. Тестова версія мені сподобалась, треба буде зробити 3Д модель і роздрукувати більш легку версію цієї кутової приблуди.

air 65 angle.jpg
MagshifterАле ж маючи 3Д принтер ,не простіше надрукувати канопу з довшим хвостиком та отворами ?

Переглянути попередні відповіді...
Але ж маючи 3Д принтер ,не простіше надрукувати канопу з довшим хвостиком та отворами ?
ValerioЗараз не не вистачає часу на моделювання, думаю в майбутньому треба буде розробити нову канопу. В мене як раз дуже цікавий гнучки пластик є для цього.

air 65 angle.jpg
MagshifterДо речі як по відчуттям польоту в приміщенні ? є з чим порівнювати ? Які ємоції ? Інтересно бо сам чекаю з дня на день цей мінік .

До речі як по відчуттям польоту в приміщенні ? є з чим порівнювати ? Які ємоції ? Інтересно бо сам чекаю з дня на день цей мінік .
ValerioДумаю що це ідельний вуп для приміщеннь! Порівнюючи з Meteor 75 Pro та 65 Pro, ця модель просто бомбезна і створена для домашніх політух. Якщо тільки но починаєш, рекомендую зменьшити кут, бо сткоковий ну дуже різкий для новачків.

Вітаю, теж отримав свій Air65 Freestyle. Мені на ньоме легше літати швидко, але контроля з трудом вистачаж щоб не врізатись в стіну (частіше ніж врізатись). Порівняти можу тільки з мобула7, на ньому повільно літати легше, легко контролювати, але на швидкості він так точно не керується як Аір65.

Не пробували зменшити рейти? З кутом камери достойна ідея, буду шукати такий гвинтик.
Я сьогодні після роботи буду пробувати з рейтами бавитись.

Вітаю, теж отримав свій Air65 Freestyle. Мені на ньоме легше літати швидко, але контроля з трудом вистачаж щоб не врізатись в стіну (частіше ніж врізатись). Порівняти можу тільки з мобула7, на ньому повільно літати легше, легко контролювати, але на швидкості він так точно не керується як Аір65.

Не пробували зменшити рейти? З кутом камери достойна ідея, буду шукати такий гвинтик.
Я сьогодні після роботи буду пробувати з рейтами бавитись.
INovВітаю! :) Рейти змінюю, шукаю свої :)

Вітаю! :) Рейти змінюю, шукаю свої :)
MagshifterЯ десь на англомовному ютюбі чув пораду "перши 2-3 дрона не перепрошивати і менше чипати піди", але рейти міняти має бути безпечно.

оффтоп: я свій перший дрон (мобула6) відразу перепрошив, навіть бекап зробив, але відео я з нього так і не побачив, навіть не знаю було лі на заводський прошивці воно. на дефолтній був старий елрс і не зміг забіндити, тому відразу прошив.

Я десь на англомовному ютюбі чув пораду "перши 2-3 дрона не перепрошивати і менше чипати піди", але рейти міняти має бути безпечно.

оффтоп: я свій перший дрон (мобула6) відразу перепрошив, навіть бекап зробив, але відео я з нього так і не побачив, навіть не знаю було лі на заводський прошивці воно. на дефолтній був старий елрс і не зміг забіндити, тому відразу прошив.
INovЯ також не зміг триматися осторонь.. Перепрошив :)

Дуже дякую за чіткий опис вирішення проблеми!

я тут чомусь подумав .....
та подумав що краще - зменшити кут НАХИЛУ камери,. а якщо зменшити кут камери - то не те.

я тут чомусь подумав .....
та подумав що краще - зменшити кут НАХИЛУ камери,. а якщо зменшити кут камери - то не те.
NAukovecа істина була так близько -) дійсно якщо поставити більш ширококутну камеру, то кут нахилу не так впливає

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Вітаю. Зробив за допомогою стяжки і кільця.

5435979337787629612.jpg 5435979337787629611.jpg

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху