Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Зменшення ваги Air65

Coldman

Проходив поруч
Команда форуму

Репутація:

За підтримку Спілки! За підтримку ЗСУ!
16.08.24
190
179
43
🎮
Radiomaster GX12
🥽
BetaFPV VR03
🛸
Meteor75pro, Air65
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Зменшення ваги вупа. Як на мене, то це більш експериментальний білд на один раз, а не для постійних політух.

Але експеремент має місце бути! Коли бачу такі речі, починає з'являтися розуміння як можна додатково апгрейдити вупчики за рахунок зниження ваги!

Але експеремент має місце бути! Коли бачу такі речі, починає з'являтися розуміння як можна додатково апгрейдити вупчики за рахунок зниження ваги!
MagshifterЩе десь бачив відос полегшення Meteor75pro. Якщо цікаво - можу покопатись і знайти.

Переглянути попередні відповіді...
Ще десь бачив відос полегшення Meteor75pro. Якщо цікаво - можу покопатись і знайти.
ColdmanТаке робить ButterflyFPV

Але треба враховувати, що частина цих модифікацій підходить тільки для гонщиків, які в погоні за частками секунди готові робити це багато разів і часто замінювати все, що ламається. Звичайним людям це не на користь, бо хто жаліє дрон, навчиться менше, ніж той, хто не жаліє, а його важко буде не жаліти після того, як витратив на всі модифікації зо 5 годин.

Таке робить ButterflyFPV

Але треба враховувати, що частина цих модифікацій підходить тільки для гонщиків, які в погоні за частками секунди готові робити це багато разів і часто замінювати все, що ламається. Звичайним людям це не на користь, бо хто жаліє дрон, навчиться менше, ніж той, хто не жаліє, а його важко буде не жаліти після того, як витратив на всі модифікації зо 5 годин.
vproЙого відео і запостив ) Якщо людина щось робить просто по відео, не розуміючи чи не думаючи що з цього вийде - вона просто купить досвід за гроші. Я б собі тільки перепаяв мотори напряму без конекторів, але це більш про надійність а не зменшення ваги.

Його відео і запостив ) Якщо людина щось робить просто по відео, не розуміючи чи не думаючи що з цього вийде - вона просто купить досвід за гроші. Я б собі тільки перепаяв мотори напряму без конекторів, але це більш про надійність а не зменшення ваги.
ColdmanЦе так тільки у Betafpv. Ніколи не чув про проблеми із конекторами із будь-якими іншими дронами

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху