Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Зображення на fpv стало чорно- білим. Камера caddx Ratel.

Pokemon

Новачок
Учасник

Репутація:

16.12.24
7
3
3
🎮
Jumper t14
🥽
Ev800d
🛸
7 дюймів
Проблема з'явилась після того як я пролітав надворі, сильних крашів не було але на камеру потрапляв сніг і на vtx також трохи + був мороз до -5. Щось можна з цим зробити ? Чи ні ?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Очевидно, що проблема з відео комунікацією, але що саме сказати важко. Це може бути пошкоджена камера, дроти з'єднання, сам VTX або системний збій. Причина виходу з ладу - пошкодження в результаті удару, або волога. Треба перевіряти повністю весь вузол відеозв'язку. Чи стосується проблема польотного контролеру залишається під питанням.

Ще таке зауваження зображення було чорно-білим тільки коли я виходив на вулицю літати там було все в снігу і я думав що це щось із світлокорекцією але коли літав в хаті колір був нормальним до минулого польоту. Це може якось допомогти в моїх пошуках?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Перевірте налаштування PAL/NTSC та переконайтеся, що всі пристрої налаштовані на однаковий стандарт. Можливо камера перемкнулась автоматично на чорнобілий режим в умовах низького освітлення, через мороз, або вологу, що пов'язано з налаштуваннями "Day/Night" і можливістю самостійного некотрольованого (баг) скидання налаштувань (таке буває). Перевірте, чи встановлено цей режим на "Auto" або "B&W". Якщо так, спробуйте змінити його на "Color" через OSD-меню камери.
Відео в допомогу:

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
93
Назад
Зверху