Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

15 днів нашому Українському FPV форуму!

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Друзі! Вітаю всіх з невеличким ювілейчиком! Сьогодні Українському FPV Форуму виповнилося 15 днів!
За цей дуже короткий проміжок часу відбувся дуже серьезний крок у розвитку нашої спільноти. Не знаю як вам, а мені здалося що пройшло декілька місяців, бо для це був цілодобовий виклик на коротку дистанцію. Разом зі мною був кожний з вас! Я відчував і відчуваю вашу підтримку та віру в цей молодий проект! Тож хочу щіро подякувати вам за вашу участь, за вашу реєстрацію, за ваші коменти, лайки, за вашу підтримку стрімів і за ваші пожертви на розвиток Форуму для Українців! Ваш вклад у цю справу вкрай Величезний! І я дуже хочу щоб цей форум був Народним і демократичним!
Якщо хтось із вас хоче доєднатися до команди форуму і готовий виділити на його розвиток свій час і зусилля - я буду дуже радий вашій ініціативі та цікавим ідеям! Двері відчинені для кожного! Впевнений що кожного, хто вкладе частинку своєї душі у нашу Крилату Сім'ю чекають приємні девіденди!
Не хочеться влаштовувати тут Автократію, хочеться командної гри!

За 15 днів на Українському FPV форумі було зареєстровано 33 користувача, було стврено 63 теми і 27 ресурсів, було залишено 140 повідомленнь і було зібрано 4400 гривень на розвиток проекту! Це фантастичний результат для 15 денного форуму, який ще зовсім недавно був невеличкою примарною ідеєю! Це заслуга кожного з Вас! При мінімальних витратах ми маємо сучасну платформу для формування спільноти однодумців. Чого тільки вартує те, що ми через 15 днів захопили нахрапом пошукову видачу в Google!

P.S. Є ще одна маленька примарна ідея - "Дрони для ЗСУ від спільноти FPVUA"...

З повагою і Вдячністю,
Magshifter!

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху