Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Подскажите с подключением. SKYZONE SKY04O PRO

madnesgames

Новачок
Учасник

Репутація:

09.05.26
3
0
1
🎮
radiomaster TX12 elrs
🥽
SKYZONE SKY04O PRO
Всем добрый день, требуется совет от опытных людей, вот только недавно начал интересоваться как работает FPV/Очки/Пульт

Хочу вывести изображение с очков SKYZONE SKY04O PRO на ноутбук , как мне это сделать ?
HDMI mini только на вход

HDMI працює тільки на вхід. Композитний AV - як на вхід, так і на вихід. Додайте карту захвату композитного відео і отримаєте, що хочете.
Наприклад, дешманський USB-cap

Я по совету ChatGpt заказал AV кабель он желтый, но он не подключается значит я что-то не то купил, я не совсем понимаю какой AV мне нужен

3,5 Джек 4 контакти. Обойма - мінус, поруч - відео. 2 інших ближче до кінчика - аудіо

3,5 Джек 4 контакти. Обойма - мінус, поруч - відео. 2 інших ближче до кінчика - аудіо
skljarikВсе что я понял это 4 контакта и аудио 😭😭😭
Я не понимаю ваш этот * Эльфийский * мы можем с вами договорится вы мне скажите что купить , а за ^ консультацию ^ я вам могу заплатить

Вчіться самі шукати інфу. Це, навіть, на сайті скайзона є. Довіряти чатгпт - занадто легковажно. Хоч не питайте в нього, Як Першу допомогу робити.

Якщо це ельфійський для Вас - на цьому наші повноваження всьо... Бо простіше вже нікуди

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
4
Перегляди
206
Назад
Зверху