Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Потрібні перевірені поставники антен.

lutyi_fpv

Новачок
Учасник

Репутація:

22.09.25
3
0
1
🎮
Пульт radiomaster TX12
🥽
Cobra X
🛸
GEPRC Mark5 HD
Розкажить де хто бере комплектуючі для своїх пташок? Я натикався на Радіон виробника, але щось якось підозріло дешево вони продають антени та й РЕБи також. Хтось брав у них?
Дайте пару сайтів може з хтось своє щось старе продасть. Хочу збирати дронів, питання приймача та передавача стоїть клином. Щоб надійно було. Що брати Диполь чи Клевер?

KrukДякую (y) Ви новачок на сайті як і я, випадково не заради реклами та вашої СММ стратегії тут зареєструвалися?

Дякую (y) Ви новачок на сайті як і я, випадково не заради реклами та вашої СММ стратегії тут зареєструвалися?
lutyi_fpvНічого не продаю і не просуваю, поділився ресурсом, користуватися чи ні - Ваша забота.

Тиць

P.S. Сподіваюсь, знову срачу не буде.

Чому? Було таке вже питання? Може мені пошуком треба було гарніше шукати? :oops:
lutyi_fpvСкандал щодо публікації посилань на вищевказану таблицю.
Таблиця існує у вільному доступі десь з кінця 2022 - початку 2023 років, але в цьому році недотичний до теми люд підняв срач, що дана таблиця є зрадою і "наводкою" для ворога.

https://flasharmy.com.ua/anteny-2

Доброго дня. Рекомендуємо себе) Більше 1000 товарів в розділі "Антени". Є все, під будь-які потреби і в різних цінових діапазонах.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху