Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Проблема з батареями DJi 4 mini pro

• Автор теми Автор теми user
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 1
  • Перегляди Перегляди 176
  • Теги Теги
    dji

user

Новачок
Учасник

Репутація:

25.03.25
7
3
3
У мене проблема з двома з трьох акумуляторів з мого комплекту DJI Mini 4 Pro Fly More Combo. Батареї майже нові, кожна має лише по 6 циклів заряджання.

Коли я вмикаю дрон, з’являється повідомлення про помилку "Потрібне охолодження батареї" або "Потрібне заряджання", хоча телеметрія показує, що рівень заряду в нормі.

Я вже спробував наступне:

• Перепрошивка через DJI Assistant 2 (Consumer Drones Series), що не розв'язало проблему.
  • Встановлення батарей в інший Mini 4 Pro для оновлення прошивки дрона. Це дало тимчасовий результат, але невдовзі помилка з'явилася знову.
Проблема стосується двох із трьох акумуляторів у комплекті. Хто стикався з такми проблемами?

Вкладення

• issue-with-dji-mini-4-pro-intelligent-flight-batteries-v0-gqdxr72tdvpg1.webp
    issue-with-dji-mini-4-pro-intelligent-flight-batteries-v0-gqdxr72tdvpg1.webp
    38 КБ · Перегляди: 9
  • issue-with-dji-mini-4-pro-intelligent-flight-batteries-v0-qfeh872tdvpg1.webp
    issue-with-dji-mini-4-pro-intelligent-flight-batteries-v0-qfeh872tdvpg1.webp
    50.6 КБ · Перегляди: 9
  • issue-with-dji-mini-4-pro-intelligent-flight-batteries-v0-x9tgv9tudvpg1.webp
    issue-with-dji-mini-4-pro-intelligent-flight-batteries-v0-x9tgv9tudvpg1.webp
    46.2 КБ · Перегляди: 9

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
12
Перегляди
201
Відповідей
1
Перегляди
340
Назад
Зверху