Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Проблема з регуляторами моторів.

blvckl1st

Ентузіаст
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
22.11.25
132
58
28
🎮
radiomaster pocket
🥽
betafpv vr03
🛸
mobula 7
Вітаю! Приїхала моя aio happymodel x14.
Напаяв мотори, декілька разів запустив-все було окей. Далі оновив прошивку польотника до останньої і мотори перестали адекватно працювати. Не знаю, що робити і не зберіг початкові налаштування esc конфігуратора.
Була прошивка bluejay Z_H_30_48KHz 19.2 .
Проблема в тому, що після того, коли я обираю схему , в якій реверсне направлення моторів, то дрон після арму розкручує мотори і робить фліп. Пропи стоять правильно, реверси також.
Відкати теж робив, але це не вирішує проблему .

Остання версія Bluejay 0.21.0
Пограйтеся реверсом при прошивці ESC, якщо не працює як треба - то реверс через бетафлай.
В якісь версії бетафлай було шось схоже, але вже не пам'ятаю. Здається вирішувалось реверсом при прошивці на Bluejay бо реверс через бетафлай видавав шось схоже.

Ще може це допоможе

Пограйтеся реверсом при прошивці ESC, якщо не працює як треба - то реверс через бетафлай.
В якісь версії бетафлай було шось схоже, але вже не пам'ятаю. Здається вирішувалось реверсом при прошивці на Bluejay бо реверс через бетафлай видавав шось схоже.

Ще може це допоможе
Phoenix
Дякую! Буде світло -почну пробувати. Бо вже сезон хочеться відкрити, а виникла така проблема. Додатково ще написав в підтримку Happymodel, вони завжди відповідають і допомагають.

Ще може це допоможе
Phoenix
Знаєте, у мене виник якийсь конфлікт в прошивках. Bluejay залишився на 0.19.2, але підтримка Happymodel підказала значення для esc. Там треба було виставити всі мотори в реверс, а вже потім налаштувати 2 з них на нормальний напрямок обертання в схемі. Також кинули мені інший файл прошивки польотного контролера. Після того, як я його встановив-зʼявились значення, яких не було спершу в Betaflight. Тепер все працює, як годинник. Думаю, що дамп минулих прошивок заруїнив значення в нових. Через це вуп не міг адекватно взлітати

В AIO девайсах часто буває. Там так просто не оновитись. Я коли метеор на останню бетафлай оновлював, дофіга злетіло.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
12
Перегляди
201
Відповідей
1
Перегляди
340
Назад
Зверху