Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Відключається USB порт при спробі перепрошити ESC.

• Автор теми Автор теми Gava
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 5
  • Перегляди Перегляди 444

Gava

Новачок
Учасник

Репутація:

27.05.25
3
0
1
Шановні птахи, маю проблему. Вмикаю дрон, бінджу, армлю, трошки даю тротл - мотори починають неконтрольовано набирати оберти. Дрон не кидає вгору, а поступово і досить швидко мотори набирають оберти, при тому, що тротл нерухомий (на мінімальних обертах). Пропелери накручені правильно, напрямок обертання вказаний також вірний. Вирішив перепрошити ESC. Під'єдную ЮСБ кабель та батку, заходжу на ESC Configurator, під'єднуюсь до дрона, можу за допомогою конфігуратора крутити мотори, по одному або всі разом (в той самий час через Бетафлай можу навіть змінити напрям обертання моторів). Конфігуратор зчитує налаштування, бачить всі мотори, помилок нема. Коротше, ні що не віщує біди. Але... Натискаю кнопку "прошити всі мотори", обираю прошивку (будь-яку), обираю версію прошивки (будь-яку), і результат після кожної спроби один і той самий - лиш натискаю кнопку "прошити" і в цей момент дрон одразу від'єднується від компа, ніби просто вимикається ЮСБ порт. Після цього ні Бетафлай ні інші конфігуратори не бачать дрон, поки його не буде перезапущено. І це відбувається саме при спробі прошити регулятор. Через Бетафлай перепрошив політник, думав може він дає глюк, але він прошивається нормально, і після прошивки нічого не змінюється - регуль прошити неможливо. БлюДжей та БЛХелі конфігуратори бачать мотори, але також не можуть їх перепрошити, дрон просто від'єднується після натискання кнопки "прошити". Є у когось версії що може бути не так? (візуально всі дроти цілі, під'єднані куди треба, регуль не був перегрітий, видимих пошкоджень не має).

А що там зараз зашито? Бо якщо щось нормальне, то можна забити. Ваша проблема із флайевеєм більш вірогідно через фільтри. А що за дрон?

А що там зараз зашито? Бо якщо щось нормальне, то можна забити. Ваша проблема із флайевеєм більш вірогідно через фільтри. А що за дрон?
vproОсь що бачать конфігуратори (1 - esc configurator, 2 - Bluejay Configurator, 3 - BLHeli Configurator). І скріни фільтрів/підів. Це до перепрошивки політника. Я потім перепрошив політник і результат по конфігураторах був той самий. Відрізняється лише FETtec ESC Configurator - лише при спробі під'єднатись цим конфігуратором дрон від'єднується від компа з характерним звуком (звук ніби коли флешку витягаєш чи будь-яке інше обладнання)

Вкладення

• 1.png
    1.png
    53.9 КБ · Перегляди: 11
  • 2.png
    2.png
    28.5 КБ · Перегляди: 10
  • 3.png
    3.png
    26.6 КБ · Перегляди: 8
  • Профіль під.png
    Профіль під.png
    104.7 КБ · Перегляди: 6
  • Рейтпрофайл.png
    Рейтпрофайл.png
    73.6 КБ · Перегляди: 5
  • Фільтри.png
    Фільтри.png
    88.7 КБ · Перегляди: 10
Ось що бачать конфігуратори (1 - esc configurator, 2 - Bluejay Configurator, 3 - BLHeli Configurator). І скріни фільтрів/підів. Це до перепрошивки політника. Я потім перепрошив політник і результат по конфігураторах був той самий. Відрізняється лише FETtec ESC Configurator - лише при спробі під'єднатись цим конфігуратором дрон від'єднується від компа з характерним звуком (звук ніби коли флешку витягаєш чи будь-яке інше обладнання)
GavaЖаль, що не Bluejay зараз. Із BlHeli_S буде гірше, бо, судячи із мінімальної частоти Dynamic Notch фільтра, у вас щось велике.
Крім esc-configurator вам нічого не треба, це актуальний інструмент для восьмибітних ESC.
Але чому відвалюється при прошивці, поки ідей нема

Дрон Shrike 2 F7. Що за стек у ньому - знайти в інеті не можу. При прошивці через Бетафлай та автовизначені плати пише - CADDXF4. Окремо цей стек в інеті знайти не можу, лише в комплекті з цифровою системою відео для фпв.

Вкладення

• 12323232321.png
    12323232321.png
    509.9 КБ · Перегляди: 10
  • 32133213123.png
    32133213123.png
    462.9 КБ · Перегляди: 12
Дрон Shrike 2 F7. Що за стек у ньому - знайти в інеті не можу. При прошивці через Бетафлай та автовизначені плати пише - CADDXF4. Окремо цей стек в інеті знайти не можу, лише в комплекті з цифровою системою відео для фпв.
Gavaiflight blitz f722

• Like
Реакції: Gava

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху