Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Зарядні пристрої

Анатолій

Новачок
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
22.08.24
4
3
3
🎮
Radiomaster TX12
🥽
Skyzone cobra x
🛸
Darvinfpv baby ape
Сам зараз вибираю що придбати і задивляюсь на toolkit m6d (дуже приваблює одночасна зарядка двох батарей).

На практиці виявилось що skyrc не може підняти батарейку з розряду 2.6в на комірку.

Також поглядаю на HOTA - подобається можливість живлення від type-c.

Сам зараз вибираю що придбати і задивляюсь на toolkit m6d (дуже приваблює одночасна зарядка двох батарей).

На практиці виявилось що skyrc не може підняти батарейку з розряду 2.6в на комірку.

Також поглядаю на HOTA - подобається можливість живлення від type-c.
АнатолійВ мене простенький ISDT PD60 підняв Lava 550 (2s) з 2.69в на комірку. Не 2.6 але теж нотбед) Експеремнтувати з 2.6 не хочеться :LOL:

Використовую ToolkitRC M7, якого трішки модифікував: https://fpvua.org/threads/prokachujemo-toolkitrc-m7.197/
Мої потреби повністю покриває і навіть з запасом. З цікавих функції: можливість працювати як "лабораторний" блок живлення; тестування сигналів PWM, PPM і SBUS, як на вхід, так і на вихід; швидка "розрядка" акума за допомогою "перекачки" енергії з одного акуму в інший.

Використовую ToolkitRC M7, якого трішки модифікував: https://fpvua.org/threads/prokachujemo-toolkitrc-m7.197/
Мої потреби повністю покриває і навіть з запасом. З цікавих функції: можливість працювати як "лабораторний" блок живлення; тестування сигналів PWM, PPM і SBUS, як на вхід, так і на вихід; швидка "розрядка" акума за допомогою "перекачки" енергії з одного акуму в інший.
elektroNIKДякую за відповідь. Дійсно круто вийшло.

"Кишенькові "ToolkitRC - це як мультитули. Дуже класні за свої гроші.
ISDT також варті уваги, але ціна/функціонал у них може кульгати.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху