- 22.11.25
- 128
- 53
- 28
- 🎮
- radiomaster pocket
- 🥽
- betafpv vr03
- 🛸
- mobula 7
Ну, всіх малюків буде тягнути. Це проблема з балансуванням компонентів. Найбільше тягне через силові кабелі і антену. Також тягне, якщо пропи не вставлені до межі ну, або просто крива рама і те, що вам здається ідеальним-по факту взагалі не таке.
Тож все таки балансуйте на рівній поверхні, а далі слідкуйте, чи сильно гріються мотори з тої сторони , в яку тягне. Потім мільйон варіантів як це виправити. В моєму випадку я робив баланс вагою камери. Хоча і бачив, що навіть тим же т7000 додають вагу для балансу
Тож все таки балансуйте на рівній поверхні, а далі слідкуйте, чи сильно гріються мотори з тої сторони , в яку тягне. Потім мільйон варіантів як це виправити. В моєму випадку я робив баланс вагою камери. Хоча і бачив, що навіть тим же т7000 додають вагу для балансу
- 26.04.26
- 11
- 1
- 3
- 🎮
- Radiomaster TX12
- 🥽
- Cobra X V4
- 🛸
- Air 65
Ну, всіх малюків буде тягнути. Це проблема з балансуванням компонентів. Найбільше тягне через силові кабелі і антену. Також тягне, якщо пропи не вставлені до межі ну, або просто крива рама і те, що вам здається ідеальним-по факту взагалі не таке.
↑Переглянути попередні відповіді...
blvckl1stЯк показує практика цього достатньо для отримання хороших результатів)
Експерти тільки ляпають самі того не перевіряючи, а той хто пройшов через це, ідеальний радник!
NEONIXДля вас найпростіший спосіб -це змістити трохи батку назад. І зробити на ній мітку після того, як знайдете центр маси. Ці міліметри будуть грати роль)
От з тим, що тягне вбік-треба копатись )
blvckl1stПоки максимально штурмую симулятор, тому що до адекватного пілотування мені далеко, але буду потроху мабуть літати виключно в акро і вчитися ловити дрона.
NEONIXЦе початок, тому не переймайтесь! Всі проходили через це. Далі буде тільки гірше

Але бажаю Вам сил і скоріших результатів!
Ви ж в liftoff: micro drones вчитесь?
- 26.04.26
- 11
- 1
- 3
- 🎮
- Radiomaster TX12
- 🥽
- Cobra X V4
- 🛸
- Air 65
Але зауважте, я не експерт, це тільки думки на основі того, що було особисто в мене)
Експерти тільки ляпають самі того не перевіряючи, а той хто пройшов через це, ідеальний радник!
- 22.11.25
- 128
- 53
- 28
- 🎮
- radiomaster pocket
- 🥽
- betafpv vr03
- 🛸
- mobula 7
Як показує практика цього достатньо для отримання хороших результатів)
- 26.04.26
- 11
- 1
- 3
- 🎮
- Radiomaster TX12
- 🥽
- Cobra X V4
- 🛸
- Air 65
Для вас найпростіший спосіб -це змістити трохи батку назад. І зробити на ній мітку після того, як знайдете центр маси. Ці міліметри будуть грати роль)
- 22.11.25
- 128
- 53
- 28
- 🎮
- radiomaster pocket
- 🥽
- betafpv vr03
- 🛸
- mobula 7
Поки максимально штурмую симулятор, тому що до адекватного пілотування мені далеко, але буду потроху мабуть літати виключно в акро і вчитися ловити дрона.
Але бажаю Вам сил і скоріших результатів!
Ви ж в liftoff: micro drones вчитесь?