Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Air 65 тягне в сторону

Ну, всіх малюків буде тягнути. Це проблема з балансуванням компонентів. Найбільше тягне через силові кабелі і антену. Також тягне, якщо пропи не вставлені до межі ну, або просто крива рама і те, що вам здається ідеальним-по факту взагалі не таке.
Тож все таки балансуйте на рівній поверхні, а далі слідкуйте, чи сильно гріються мотори з тої сторони , в яку тягне. Потім мільйон варіантів як це виправити. В моєму випадку я робив баланс вагою камери. Хоча і бачив, що навіть тим же т7000 додають вагу для балансу

Ну, всіх малюків буде тягнути. Це проблема з балансуванням компонентів. Найбільше тягне через силові кабелі і антену. Також тягне, якщо пропи не вставлені до межі ну, або просто крива рама і те, що вам здається ідеальним-по факту взагалі не таке.
Тож все таки балансуйте на рівній поверхні, а далі слідкуйте, чи сильно гріються мотори з тої сторони , в яку тягне. Потім мільйон варіантів як це виправити. В моєму випадку я робив баланс вагою камери. Хоча і бачив, що навіть тим же т7000 додають вагу для балансу
blvckl1stТобто технічно навіть крива канопа надрукована на 3Д принтері може бути причиною?

Переглянути попередні відповіді...
Але зауважте, я не експерт, це тільки думки на основі того, що було особисто в мене)
blvckl1stЯк показує практика цього достатньо для отримання хороших результатів)
Експерти тільки ляпають самі того не перевіряючи, а той хто пройшов через це, ідеальний радник!

Як показує практика цього достатньо для отримання хороших результатів)
Експерти тільки ляпають самі того не перевіряючи, а той хто пройшов через це, ідеальний радник!
NEONIXДля вас найпростіший спосіб -це змістити трохи батку назад. І зробити на ній мітку після того, як знайдете центр маси. Ці міліметри будуть грати роль)
От з тим, що тягне вбік-треба копатись )

Для вас найпростіший спосіб -це змістити трохи батку назад. І зробити на ній мітку після того, як знайдете центр маси. Ці міліметри будуть грати роль)
От з тим, що тягне вбік-треба копатись )
blvckl1stПоки максимально штурмую симулятор, тому що до адекватного пілотування мені далеко, але буду потроху мабуть літати виключно в акро і вчитися ловити дрона.

Поки максимально штурмую симулятор, тому що до адекватного пілотування мені далеко, але буду потроху мабуть літати виключно в акро і вчитися ловити дрона.
NEONIXЦе початок, тому не переймайтесь! Всі проходили через це. Далі буде тільки гірше😂😂😂
Але бажаю Вам сил і скоріших результатів!
Ви ж в liftoff: micro drones вчитесь?

Дякую друже, буду трудитися.
Самі цікаве що і дійсно чим далі тим важче.
Ні, в звичайному ліфтофі вчуся, а є мікро дрони, це доповнення якесь чи що?

Дякую друже, буду трудитися.
Самі цікаве що і дійсно чим далі тим важче.
Ні, в звичайному ліфтофі вчуся, а є мікро дрони, це доповнення якесь чи що?
NEONIXЦе окремий сим від цих розробників. Там більшість карт -приміщення. І є ваш еір 65( дуже чудовий дрон)
Там зможете набити найкращу практику. Ціна питання 300 грн. У всякому питанні була. Тільки зробіть декілька профілів рейтів , щоб були під різні задачі)
Ну і мікроконтроль там зможете чудово розвивати) Там цацки до 2.5 дюймів , відчуваються всі по різному

Це окремий сим від цих розробників. Там більшість карт -приміщення. І є ваш еір 65( дуже чудовий дрон)
Там зможете набити найкращу практику. Ціна питання 300 грн. У всякому питанні була. Тільки зробіть декілька профілів рейтів , щоб були під різні задачі)
Ну і мікроконтроль там зможете чудово розвивати) Там цацки до 2.5 дюймів , відчуваються всі по різному
blvckl1stДякую)))
Знайшов її, 300 грн так і коштує))
Куплю обовʼязково і буду і тут і там на air 65 пілотувати 🥰🥰

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
7
Перегляди
119
Відповідей
0
Перегляди
65
Назад
Зверху