Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

AM32 Ramp rate & minimum duty cycle

blvckl1st

Ентузіаст
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
22.11.25
128
53
28
🎮
radiomaster pocket
🥽
betafpv vr03
🛸
mobula 7
Вітаю! Знавці, поясніть мені , будь ласка,
Як правильно налаштувати ці значення для дрона 3.6 дюйми?
На фб пишуть, що для великих дронів перший параметр має бути 4,
А на одному відосі говориться, що рамп рейт 16 -дуже високий для 5 . Як мені знайти баланс і налаштувати ці пункти?
Наскільки я зрозумів, що при неправильному параметрі може бути розсинхронізація моторів і купу інших проблем.
Допоможіть знайти правду)

Якщо Ви не знайомі з налаштуваннями регулятора обертів, все що Ви можете змінити в налаштуваннях це тільки кількість обертів, а саме параметр KV для того щоб регулятор розумів які у нього мотори (але обов'язково вказуйте точне значення).

Якщо Ви не знайомі з налаштуваннями регулятора обертів, все що Ви можете змінити в налаштуваннях це тільки кількість обертів, а саме параметр KV для того щоб регулятор розумів які у нього мотори (але обов'язково вказуйте точне значення).
zil852456Додам до вищезазначеного, більшість інформації що знаходиться в інтернеті розрахована на 5-7 дюймів. Чат gpt взагалі краще не слухати особливо в таких питаннях (але це чисто моя думка)

Переглянути попередні відповіді...
Додам до вищезазначеного, більшість інформації що знаходиться в інтернеті розрахована на 5-7 дюймів. Чат gpt взагалі краще не слухати особливо в таких питаннях (але це чисто моя думка)
zil852456Це факт, я з вами повністю згоден, але треба вирішити цей момент

Це факт, я з вами повністю згоден, але треба вирішити цей момент
blvckl1stЯ Вам вже вище відповів, все що Ви можете змінити в налаштування регулятора обертів на прошивці АМ32, це тільки параметр кількість обертів (значення встановлюється кількість KV моторів). Бо інші налаштування без знання їх призначення можуть тільки погіршити ваш результат.

Це факт, я з вами повністю згоден, але треба вирішити цей момент
blvckl1stВраховуючи сьогодення та впровадження d-shot, більшість питань в плані налаштування регуляторів обертів відпадає і гарно працює на стандартних налаштуваннях, більш точніше налаштування регулятора потрібне для дронів від 7 дюймів, бо там є свої нюанси.

Враховуючи сьогодення та впровадження d-shot, більшість питань в плані налаштування регуляторів обертів відпадає і гарно працює на стандартних налаштуваннях, більш точніше налаштування регулятора потрібне для дронів від 7 дюймів, бо там є свої нюанси.
zil852456Я зрозумів, дякую. Скинув все до заводських налаштувань і налаштував тільки те, що треба

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху