Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Betafpv Air 75 Champion(проблеми при старті)

Apolisk

Новачок
Учасник

Репутація:

14.06.26
2
0
1
🎮
radiomaster pocket
🥽
cobrax x v4
🛸
air75 champion
Дрон почав перезавантажуватися та коли підєдную кабель до компа, або акум до дрона, то синій діод просто тухне і нічого не відбуваєтся, не можу зрозуміти в чому може бути проблема

Вітаю!
Постійне перезавантаження дрона під час підключення до ПК та акумулятора найчастіше пов'язане з проблемою живлення або збоєм в прошивці.
Проблема може бути з просадкою напруги, наприклад BEC вийшов з ладу, десь коротке замикання.
Іноді політний контролер "зависає" у циклі через збій прошивки.
Спробуй підключитися до компа з підєднаною батареею.

Вітаю!
Постійне перезавантаження дрона під час підключення до ПК та акумулятора найчастіше пов'язане з проблемою живлення або збоєм в прошивці.
Проблема може бути з просадкою напруги, наприклад BEC вийшов з ладу, десь коротке замикання.
Іноді політний контролер "зависає" у циклі через збій прошивки.
Спробуй підключитися до компа з підєднаною батареею.
AceДобре, дякую, буду дивитися, дрон не 1 раз падав, можливо КЗ, бо плата AV05BMP грієтся прям до температури шо неможливо тримати палець

Добре, дякую, буду дивитися, дрон не 1 раз падав, можливо КЗ, бо плата AV05BMP грієтся прям до температури шо неможливо тримати палець
ApoliskЯкщо брудна плата, почисти її від пилу, поглянь візуально, і спробуй визначити, що саме гріється.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
2
Перегляди
286
Назад
Зверху