Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

DarwinFPV CineApe 25

Darwin CineApe 25

Не має прав доступу, щоб купити (185.99 $)
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Так камеру вниз стрелка вверх
Но воно не змінюється. Я не бачу як
Як би зад і перед переплутані
Так було зразу

Так камеру вниз стрелка вверх
Но воно не змінюється. Я не бачу як

Як би зад і перед переплутані

Так було зразу
JafarМожете відео зняти й прикріпити? Щоб я випадково не дав шкідливих порад :)

Переглянути попередні відповіді...
JafarОк, вам на вкладку Configuration - там є секція Board and sensor alignment - підберіть такий поворот, щоб дрон вживу відповідав 3D-шці.
Перед цим зробіть резервну копію про всяк випадок, щоб легко було повернутися до поточного стану.

Ок, вам на вкладку Configuration - там є секція Board and sensor alignment - підберіть такий поворот, щоб дрон вживу відповідав 3D-шці.
Перед цим зробіть резервну копію про всяк випадок, щоб легко було повернутися до поточного стану.
elektroNIKШвидше за все, треба Pitch на 180 розвернути

Дякую все нормально тепер

Я цей параметр звертав увагу
Змінював
І наче пробував всі способи

Зараз пересвідчився що іконка відповідає - все зберіг
І він полетів рівно

Допоможіть будь ласка
Маю таку проблему

При crush вийшло так, що повністю від'єдналась батарея. Тільки це і все. Більше нічого не бачу. Ьули crashes і сильніші, і підпаював камеру, і пропи бив. Все ок далі літав.
Зараз що незвичайно то що від'єдналась при армі і навіть при Троталі вгору.
Далі, після з'єднання, пропало вся інфа з osd , просто бачу картинку камери. Дрон не армиться.
Зразу при підключені батареї видав вітальну мелодію, потім якийсь пііп і по моєму червоним починав світиться полетник. Но і синій вродє був. Так пам'ятаю.

Далі я зайшов в Бетафлай. Не було можливості відкалібрувати акселерометр (вкладка сіра) Мені показало попередження що не задана протокол моторів, я зайшов , задав як було (d shot 300). Ще включив подвійний d shot. Погодився з попередженнями, було багато, наче в перший раз підключив цей дрон. Наче я так і налаштовував - працювало нормально. Всі налаштування не вспів перевірити..Далі зберіг...
І мене викидає. Більше Бетафлай не бачить дрон. А полетник постійно світить червоним.

Розібрав зібрав обережно повністю - проблем не побачив (відірваних проводів, обпалення якогось..)

Нічого зробити не можу. Через USB прошити не виходить. Не можу зайти в dfu.
Ще в мене нормально не працює в мене Zadiq.
Він не бачить в мене режим stm 32 bootloader. Драйвера наче встановив.

Камера працює, vtx передає - бачу в очках. Rx працює зв'язок бачу на пульті.
Полетник червоний, на комп не реагує.

Що можна ще зробити щоб підняти його ?
Що взагалі означає червоний постійний в такому випадку?

Допоможіть будь ласка
Маю таку проблему

При crush вийшло так, що повністю від'єдналась батарея. Тільки це і все. Більше нічого не бачу. Ьули crashes і сильніші, і підпаював камеру, і пропи бив. Все ок далі літав.
Зараз що незвичайно то що від'єдналась при армі і навіть при Троталі вгору.
Далі, після з'єднання, пропало вся інфа з osd , просто бачу картинку камери. Дрон не армиться.
Зразу при підключені батареї видав вітальну мелодію, потім якийсь пііп і по моєму червоним починав світиться полетник. Но і синій вродє був. Так пам'ятаю.

Далі я зайшов в Бетафлай. Не було можливості відкалібрувати акселерометр (вкладка сіра) Мені показало попередження що не задана протокол моторів, я зайшов , задав як було (d shot 300). Ще включив подвійний d shot. Погодився з попередженнями, було багато, наче в перший раз підключив цей дрон. Наче я так і налаштовував - працювало нормально. Всі налаштування не вспів перевірити..Далі зберіг...
І мене викидає. Більше Бетафлай не бачить дрон. А полетник постійно світить червоним.

Розібрав зібрав обережно повністю - проблем не побачив (відірваних проводів, обпалення якогось..)

Нічого зробити не можу. Через USB прошити не виходить. Не можу зайти в dfu.
Ще в мене нормально не працює в мене Zadiq.
Він не бачить в мене режим stm 32 bootloader. Драйвера наче встановив.

Камера працює, vtx передає - бачу в очках. Rx працює зв'язок бачу на пульті.
Полетник червоний, на комп не реагує.

Що можна ще зробити щоб підняти його ?
Що взагалі означає червоний постійний в такому випадку?
JafarКоли із дроном щось стає гірше після ударів, то треба шукати що зламалося, а не лізти змінювати налаштування у софті.
Просто проблема в тому, що не завжди видно і далеко не завжди ремонт можливий без специфічних інструментів для дрібної електроніки.

Переглянути попередні відповіді...
Коли із дроном щось стає гірше після ударів, то треба шукати що зламалося, а не лізти змінювати налаштування у софті.
Просто проблема в тому, що не завжди видно і далеко не завжди ремонт можливий без специфічних інструментів для дрібної електроніки.
vproНу то що робити зараз мені ?

Хочу полагодити його
Маю думку що просто треба перепрошити полетник і настроїть

Ну то що робити зараз мені ?

Хочу полагодити його
Маю думку що просто треба перепрошити полетник і настроїть
JafarЯкщо проблеми починалися не після змін у прошивці, а саме після падінь, то лізти у прошивку точно не треба. Треба замінювати або ремонтувати польотник.

Якщо проблеми починалися не після змін у прошивці, а саме після падінь, то лізти у прошивку точно не треба. Треба замінювати або ремонтувати польотник.
vproЗрозумів вас
Дякую вам за пояснення як "треба було" робити

Зараз маю що маю
Хочу знову підняти і політати на ньому ))

Зрозумів вас
Дякую вам за пояснення як "треба було" робити

Зараз маю що маю
Хочу знову підняти і політати на ньому ))
JafarНу може хтось це прочитає і не буде так робити - вже користь.
А втратили ви тільки час, бо зміни у прошивці завжди можна відкотити

skljarikНе можу з'єднати полетник з компом тепер
Як це зробити?

Як б погрався звісно. В мене є декілька старих прошивок локально..
Я б його налаштував без проблем, тільки він не пускає це зробити.
Що означає червоний постійний ?

Не можу з'єднати полетник з компом тепер
Як це зробити?

Як б погрався звісно. В мене є декілька старих прошивок локально..
Я б його налаштував без проблем, тільки він не пускає це зробити.
Що означає червоний постійний ?
JafarВ мене те ж саме було з mobula8, відірвався провід акб , і після пайки червоний сигналізатор, після огляду спеціалістом, коротке замикання на якомусь смд, заміна +-500грн , і далі літаю

В мене те ж саме було з mobula8, відірвався провід акб , і після пайки червоний сигналізатор, після огляду спеціалістом, коротке замикання на якомусь смд, заміна +-500грн , і далі літаю
RegektВсе ще не зробив
Прийшов новий полетник
Думаю перепаять

Але трохи напрягає , що якщо підключаю просто - не бачить ні комп ні бтк
Якщо підключаю в boot - бачить як Unknown USB device (Device Descriptor Request Failed) комп
Бтк так само не бачить. Прошивку залити не можна нову/стару (такий був план)

В Zadig він так само бачить його як і комп. І драйверів на нього не пропонує.
ImpulserRC просто крутиться і висить. Нічого не не надходить і не встановлює.

Не знаю. Наче і не геть не робе. І нормально не робе.
Пробував на Маке в друга, так само комп не бачить полетник.

Можу комусь буде цікаво.
Я вирішив проблему так.
Наказав новий полетник. Взяв відпаяав все, і на всякий випадок перевірив його голим підключив.
І він через boot підключився. Zadig побачив його як stm 32 bootloader, встановив драйвер, в Бетафлай з'явився режим dfu.
Я скачав онлайн прошивку, і він зразу пустив мене як користувача.
Все припаяв обратно, і він працює як і працював.
+ Є запасний полетник.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху