Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Давайте викладать хто як вміє

tenzik

Просунутий
Учасник

Репутація:

11.01.26
29
1
3
🎮
Jumper t20
🥽
Skyzone 04x pro
🛸
Ще немає
В мене взагалі дуже повільно навчаться виходе. Але я коли вперше побачив інтерфейс LiftOff - мені здалося що взагалі ніколи не зможу навіть прямо летіть. Зараз щось виходе.
А зараз мені здається що ніколи не зможу повільно летіть на мікрорухах стіками, або пролетіть внутрі мостіка, або там є така міні траса - на ній взагалі не може повільно :( Або приземлиться на вітрогенератор це взагалі фантастика)))

Радий буду любим зауваженням на предмет мого літання. На квадріку ще ні разу в Акро не літав... Страшенно боюсь розгепать коптер) Але тумблер вже налаштував на Акро)))

Знаєте, я от давно не літав в симах, але в житті мені чомусь страшно навалювати на 1.8, зате на 3.6 літаю нормально. Не знаю, може це вплив цифри і можливість щось чітко бачити, а може правильний відгук…
Але кручу його близько до землі і кайфую) іноді роблю різкі маневри і підіймаю його умовно високо , майже всі рази вирулював , але впав гарненько один раз. Іграшка відскочила на метр від землі і потім другий удар. Тому кайфуйте. А промені і мотори з пропами завжди можна замінити)

Вкладення

• IMG_4429.jpeg
    IMG_4429.jpeg
    66.8 КБ · Перегляди: 11
Останнє редагування:
В літачках можеш погоняти, там мікроконтролю як такого немає) можно шарики лопати чи під перекладеною що рухається вниз, пролітати.
Керування ідентичне, я би сказав навіть простіше. Можно вітру накидувати, тоді взагалі боком літати можно))
Але роли робити не вийде, це планер. Ну хіба що фліп 1 раз)
plane

Завжди вожу з собою 2 мініка, один метеор 75мк 2 інший t-cube.
Стараюсь тренити за будь-яких умов. Зараз от активний період лупів пішов.
Якщо придивитись то в дворику кілець навішано :)

Не демотивуйте себе занадто важкими обмеженнями. Наприклад, ворота на гонках для 5" - це квадрат 1.5м.
І вправи, які не вимагають літати, я би теж викинув, такі як намагатися сідати на щось маленьке. Головне - це якісний час на стіках. Люди, які багато літали, потім виявляють, що можуть і сідати, і все решта, ніколи не тренувавшись для цього.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху