Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Два пульти, один дрон

tenzik

Просунутий
Учасник

Репутація:

11.01.26
25
1
3
🎮
Jumper t20
🥽
Skyzone 04x pro
🛸
Ще немає
А чи можливе таке використання? Само собою розуміється що bind слово ідентичне.
Допустим дистанція 20 км. Один веде до 10 км, потім він виключає пульт, а другий пілот включає і перехоплює керування і летить ще 10.

Теоретично це можливо якщо обидві апаратури мають однаковий bind з дроном. Але, виникає проблема тимчасової втрати зв'язку, що неминуче призведе до втрати контролю над FPV. Якщо ми допускаємо, що після відключення однієї апаратури втрачається зв'язок, то необхідно створити умову (натисканням тумблеру), щоб дрон в цей момент рухався на автопілоті, що дозволить підключившись іншою перехопити управління. Цікава ідея, але навіть уявити не можу при яких обставинах це може знадобитися

>>> але навіть уявити не можу при яких обставинах це може знадобитися

Я теж ще не придумав, але ідея проскочила.

В момент коли перший виключив аппаратуру (попередньо по телефону чи по часу синхронізувавшись), fail safe потрібно буде налаштувать на затримку в спрацьовуванні секунд на десять. І дрон мабуть ці десять секунд буде чекать, а потім включиться другий пульт.

>>> але навіть уявити не можу при яких обставинах це може знадобитися

Я теж ще не придумав, але ідея проскочила.

В момент коли перший виключив аппаратуру (попередньо по телефону чи по часу синхронізувавшись), fail safe потрібно буде налаштувать на затримку в спрацьовуванні секунд на десять. І дрон мабуть ці десять секунд буде чекать, а потім включиться другий пульт.
tenzikМожливо...
Треба лабораторні тестування :)

Бачив щось схоже в одному відео з налаштувань пульта Radiomaster Boxer, там розповідалось про режими навчання які можна увімкнути на пульті

29:50
можливо це тобі якось допоможе

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху