Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
me4enuyПо ходу мій десь до 2700 Мгц, бо в кінцевому каскаді
NXP HTN010W стоїть, YG602020W мабуть такий вам певно треба із індексом W цей до 6 Ггц працює.
цей тож перед самою антеною. якщо я правильно зрозумів. в китаї і то дорого сук стоїть. 100грн штучка. виходить з доставкою. ну як допоможе то добре а ні то й так і буде поствим щось інше. дякую за допомогу!
цей тож перед самою антеною. якщо я правильно зрозумів. в китаї і то дорого сук стоїть. 100грн штучка. виходить з доставкою. ну як допоможе то добре а ні то й так і буде поствим щось інше. дякую за допомогу!
Та я літав на ньому в окулярах 5.8
Там на самому модулі частоти вказані .в мене ff4960 тобто з 4.9 до 6.0 герц. І тому подібне. 3.3 там також вказаний діапазон.
Та я літав на ньому в окулярах 5.8
Там на самому модулі частоти вказані .в мене ff4960 тобто з 4.9 до 6.0 герц. І тому подібне. 3.3 там також вказаний діапазон.
Навіть невелика сума - це Величезний крок Разом!!!
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.