Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

FPVUA - Планове оновлення Українськго FPV Форуму v2.2

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
945
807
93
bio.site
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Вітаю шановне товариство!
Сьогодні закінчив з плановим оновленням Українського FPV Форуму. Трошки затягнувся процесс через пошук злодія який гальмував форум, в результаті якого сайт працював в 5-ть разів повільніше ніж треба. Проблема вирішена й утилізована!

В першу чергу, хочу щіро подякувати за фінансову підтримку форуму наступних Добродіїв! - @Orest , Андрію М., Володимиру П., Олександру Б., Володимиру О., @Atuin , @vpro , @Shakhter , @Igal , GSV, Mykolka, @Blind , @inisider , @d1ml1v , @Євген , @bohdan , @Vitalii , @Akceptor , Інкогніто , @A Z , @Forz22, @Nicki та ще невідомому Котику 🐱

Завдяки вам, Друзі, форум розпочав своє стабільне існування та Розвиток!

Було
зібрано 10 000 гривень які були витрачені на наступні речі:
  1. Продовжено хостинг на цілий рік, включно до 18.09.2025 - 3214гр.
  2. Оновлення програмного забезпечення форуму - 2282гр.
  3. Telegram інтеграція з групою - 1200гр.
  4. Віджет Donatelo (прогрес бар на головній) - 500гр.
  5. На каву та бутіки технічному спеціалісту - 1800гр.
  6. СЕО оптимізація форуму (нас дуже легко знайти в пошуку Google, кормлю спеціаліста що колись заплачу більше!) - 1004гр.
Серед іншого, на протязі всього часу постійно ведеться робота над покращенням дизайну та функціоналу форуму, вирішенням технічних проблем та багів, оптимізацію та просуненням форуму в інтернетах. Із найближчого що я планую завершити це інтеграцію з Discord сервером.

Хочу ще раз подякувати всім за вашу участь у розвитку нашого простору!!!
Підтримка на розвиток та технічне обслуговування Українського FPV форуму як і раніше доступна Ось за Цим! посиланням.

Всіх обіймаю!

Тихого неба! 💛 💙
Magshifter

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху