Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Gyroflow

Gyroflow 1.6.3

Не має прав доступу на завантаження
Оцінка теми: Gyroflow 0.00 з 5 | Загальна кількість голосів: 0 | Переглядів: 113

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму
28.07.24
985
835
93
bio.site
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Gyroflow - Програма для гіростабілізації відео з камер та FPV-дронів за допомогою даних гіроскопа або Blackbox

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Для того, щоб зараз стабілізувати відео на о4 про з новими гіро(i469)-треба поморочитись.
Найкращий варіант: після закидання в програму основного файлу додати його копію в форматі .MKV, та натиснути на автосинхронізацію. Це максимально прибере тряску, але не повністю. Ще треба додати low pass filter на 5 hz. Збережене відео можна прогнати через Premiere , але і це не забезпечить ідеальне відео.
І треба на камері ставити обовʼязково правильну витримку, бо інакше після обробки через гірофлоу трошки впаде бітрейт і відео буде мильним.
Найкраще рішення маунти з демпферами для камери, але до прикладу виробник моєї рами відписав мені, що їх відділ розробок ще не почав займатись цим питанням

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Додам оновлення, яке буде корисним для власників 04 pro з i469.
В інтернеті знайшов рішення, яке має назву DJI Gyro fix. По факту-це окремий софт, який робить підготовку моушн дати і вирівнює спайки( Наскільки я зрозумів, саме окремий він для mac os), бо на вікнах це працює інакше. В моєму випадку я виставив часову лінію від початку і до кінця відео, софт знайшов всю високочастотну тряску і виправив все. На жаль, на даний момент самі гіро дані не зберігаються окремим файлом( буде збережено відео з нормальними даними), після цього low pass filter на 5 hz. Додатково робив автосинхронізацію. Результат: прекрасне відео, але все одно через танці з бубном.Бо dji, на жаль, начхати на проблему, яка існує вже 9 місяців, якщо не більше.
Зауважу, що результат плавності вашого відео буде залежати від правильної витримки на відео та рейтів, які ви використовуєте( Рейти повинні бути максимально кіношні)
Софт з гітхабу

Автор даного фіксу: kim2160 ( SLICEFPV_)

Вкладення

• Знімок екрана 2026-08-31 о 13.37.54.png
    Знімок екрана 2026-08-31 о 13.37.54.png
    121 КБ · Перегляди: 8
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Знову додам невеличке оновлення:
Сьогодні автор цього фіксу виклав щось типу nightly-збірки, яка робить фікс даних безпосередньо в gyroflow. Є можливість викачувати дані( І там вони розбиті на декілька пунктів).

Тепер про сам фікс: я взяв своє всрате відео, де параметри esc взагалі не відповідали тому, що пишеться в статтях для хоч якогось фіксу( PWM Frequency 24-48HZ; та і інші параметри також) - тряска нереальна. Після фіксу даних я отримав рівне відео без спайків по всій довжині.

Тому для тих, хто знімає на O4 з новим гіроскопом буде дуже корисно.

Називається це все «Gyroflow v1.6.3 (O4Mod-5812ea)»

Автор даного фіксу: kim2160 ( SLICEFPV_)

Якщо вам потрібна інформація для завантаження-пишіть мені в особисті.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху