Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

HappyModel Mobula 7 вимикає мотори через пару секунд після 'АРМУ'

Змінили місцями пропелери, запрацювало!

1) Порекомендуйте нормальну АКБ. Бо цих вистачає на хвилину польоту.

2) Як вмістити телеметрію у шолом? Мені там потрібно тільки АКБ, і то половина напису за екраном.

3) Як вимкнути VTX на коптері?

Змінили місцями пропелери, запрацювало!

1) Порекомендуйте нормальну АКБ. Бо цих вистачає на хвилину польоту.

2) Як вмістити телеметрію у шолом? Мені там потрібно тільки АКБ, і то половина напису за екраном.

3) Як вимкнути VTX на коптері?
FDuren1. 530 має вистачати на 4+ хв точно. Вони напевно просто вбиті вже. Акуми дронів живуть до 50 циклів.
2. Потягнути мишкою на вкладці OSD?
3. Якщо це X12, то це можливо зняттям каплі припою.
1763380431940.png

Переглянути попередні відповіді...
Налаштував 'PIT' режим VTX, у чому його задача? Мінімальне споживання електроенергії?
FDurenЙого початкова ідея - це можливість включати дрон, не заважаючи тим, хто літає навколо. Але для більшості воно більш корисне у ситуаціях, коли потрібно просто щоб передавач мінімально грівся.

Коптер просто шикарний! Без всіляких стабілізацій, із пошкодженим захистом для одного пропелера, літає як пташка!

Треба ще пару 'баток' із премії та ще дрона, доки один охолоджується, іншим літати. Щоб не втрачати час.

Шолом також доволі швидко 'сідає', iFly у мене.

Коптер просто шикарний! Без всіляких стабілізацій, із пошкодженим захистом для одного пропелера, літає як пташка!

Треба ще пару 'баток' із премії та ще дрона, доки один охолоджується, іншим літати. Щоб не втрачати час.

Шолом також доволі швидко 'сідає', iFly у мене.
FDuren
доки один охолоджується, іншим літати
А що там перегрівається?

Кришка камери тепленька після польотів. Не думаю що один коптер витримає нон-стоп годину-дві польотів довго.
FDuren5 хв. максимум, потім заміна акума за чей час все вже охолоджується.
Якщо Ви примусите мобулу літати 2 години безперервно - вас китайці з руками відірвуть.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
5 хв. максимум, потім заміна акума за чей час все вже охолоджується.
Якщо Ви примусите мобулу літати 2 години безперервно - вас китайці з руками відірвуть.
PhoenixПару хвилин польоту, мало часу потренуватися.

Кришка камери тепленька після польотів. Не думаю що один коптер витримає нон-стоп годину-дві польотів довго.
FDurenКамери завжди відчутно теплі, це нормально.

Вони не витримують години підряд тільки тому, що за ці години буде дуже багато нагод їх розбити.
Ви напевно не уявляєте, наскільки багато кожен день літають такі люди, як, наприклад, TDog

Камери завжди відчутно теплі, це нормально.

Вони не витримують години підряд тільки тому, що за ці години буде дуже багато нагод їх розбити.
Ви напевно не уявляєте, наскільки багато кожен день літають такі люди, як, наприклад, TDog
vproТим більше треба два дрони. Кошти... 🥴

- Яку SD картку для 'Мобула7' брати?

- Порадьте по АКБ, що брати?

- Порадьте схожий коптер. Чи такий самий взяти?

Можливо на днях випаде можливість, то замовлю.

П. С. Літав при сильному вітрі, на 'візуалі', добре літає! Тільки 'явом' важко.

- Яку SD картку для 'Мобула7' брати?

- Порадьте по АКБ, що брати?

- Порадьте схожий коптер. Чи такий самий взяти?

Можливо на днях випаде можливість, то замовлю.

П. С. Літав при сильному вітрі, на 'візуалі', добре літає! Тільки 'явом' важко.
FDurenУ мобули7 є місце під SD картку? 😲
Для 1S - BT2.0 450mAh, Tattu або Lava.
Для 2S - BT2.0 260 або 300 mAh, Tattu або Lava.

Мобула 7 досить погана, але далеко не найгірша на 1S і практично ідеальна десь для великого двору на 2S. Всім дуже рекомендую переводити її на 2S.

Щоб у візуалі не треба було страждати із yaw, треба включати режим HEADFREE (у режимах, як будь-який інший)

У мобули7 є місце під SD картку? 😲

Мобула 7 досить погана, але далеко не найгірша на 1S і практично ідеальна десь для великого двору на 2S. Всім дуже рекомендую переводити її на 2S.

Щоб у візуалі не треба було страждати із yaw, треба включати режим HEADFREE (у режимах, як будь-який інший)
vproУ мене А30 на АКБ. Ось фото під карту пам'яті.

Вкладення

• 17634626835045622858904729218581.jpg
    17634626835045622858904729218581.jpg
    1.2 MБ · Перегляди: 9
  • 17634627870346453509865668100124.jpg
    17634627870346453509865668100124.jpg
    851.8 КБ · Перегляди: 9
У мобули7 є місце під SD картку? 😲

vproА таке не пдійде?

Flywoo Explorer 1S 1000mAh 80C LiHV V2 A30

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
У мене А30 на АКБ. Ось фото під карту пам'яті.
FDurenТа може 2 дрона і не треба, я собі брав 2, але типу прозапас, якщо щось станеться з першим...але з ним взагалі нічого не стається, при польотах по кімнаті. 1н використовую нонстоп з 6 батками.
Чим більша ємність тим дрон буде овощніший і ще не факт що підніме ту вагу 1000мач. Бери те що завод пропонує. Лава 300. Тільки я думав у мобули 7 там свій розьем під батку, а в тебе бт2.0, але можу помилятись...мобулу 7 не тримав в руках
Сд карта тобі не потрібна.

У мене А30 на АКБ. Ось фото під карту пам'яті.
FDurenА, там окрема плата для блекбоксу. У неї сумнівна цінність у такому розмірі. 65-75мм дуже легко тюняться по відчуттях без блекбоксу.
А30 - це добре.
1000mAh - це вдвічі більше, ніж треба, що є дуже поганою ідеєю.

А, там окрема плата для блекбоксу. У неї сумнівна цінність у такому розмірі. 65-75мм дуже легко тюняться по відчуттях без блекбоксу.
А30 - це добре.
vproЧорт, я вже придбав. А чому погана ідея?

А, там окрема плата для блекбоксу. У неї сумнівна цінність у такому розмірі. 65-75мм дуже легко тюняться по відчуттях без блекбоксу.
А30 - це добре.
vpro21 грам АКБ це погано для міні-вуп?

А30 - це добре.
vproМи перепаяли на А30. У Мобули7 і так, інерція норм...

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху