Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Happymodel x14 aio

blvckl1st

Ентузіаст
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
22.11.25
128
53
28
🎮
radiomaster pocket
🥽
betafpv vr03
🛸
mobula 7
Вітаю, пілоти! У кого є mobula 8 v3 на платі x14 aio? Поділіться своїми враженнями. Моя x12 відійшла в інший світ і хотів би дізнатись, чи варто взяти саме цю аіо? Або порадьте ще гарні варіанти, щоб було 5 в 1 і під 2s.

Привіт!
Насправді варіантів не так багато але з більш менш нормального недорогого сигменту можна виділити AIO 5 in 1 під 2S, це від Happymodel та Jhemcu.
З власного досвіду радив би для 1-2S збірки використовувати Happymodel X12 AIO і ось чому:
- нормально працюють, рідко попадаються проблемні;
- легко знайти в продажу ціна цілком нормальна;
- вони краще ремонтуються, Mosfet простіше знайти для заміни, якщо перегорять так як вони є в продажу навіть у місцевих майстернях;
- плата та доріжки гарної якості, бувало в одному і тому самому місці змінювали Mosfet декілька разів, а це перегрів плати і все працювало, нічого не відвалювалося.

Jhemcu також доволі непогано роблять польотніки але їх краще обирати під 3-5 inch збіроки 3-6S. Не раз брав під 3 inch збірку, працюють без нарікань, за свою ціну ТОП.

Думаю взагалі, що стосується польотників то краще обирати популярні зарекомендовані варіанти, можливо не самої гарної якості але ремонтно пригодні. Частіше всього в 1-2S польотніках страждають Mosfet, з часом якийсь да крякне, як не крути але приємно знати що можна його знайти та замінити!

Привіт!
Насправді варіантів не так багато але з більш менш нормального недорогого сигменту можна виділити AIO 5 in 1 під 2S, це від Happymodel та Jhemcu.
З власного досвіду радив би для 1-2S збірки використовувати Happymodel X12 AIO і ось чому:
- нормально працюють, рідко попадаються проблемні;
- легко знайти в продажу ціна цілком нормальна;
- вони краще ремонтуються, Mosfet простіше знайти для заміни, якщо перегорять так як вони є в продажу навіть у місцевих майстернях;
- плата та доріжки гарної якості, бувало в одному і тому самому місці змінювали Mosfet декілька разів, а це перегрів плати і все працювало, нічого не відвалювалося.

Jhemcu також доволі непогано роблять польотніки але їх краще обирати під 3-5 inch збіроки 3-6S. Не раз брав під 3 inch збірку, працюють без нарікань, за свою ціну ТОП.

Думаю взагалі, що стосується польотників то краще обирати популярні зарекомендовані варіанти, можливо не самої гарної якості але ремонтно пригодні. Частіше всього в 1-2S польотніках страждають Mosfet, з часом якийсь да крякне, як не крути але приємно знати що можна його знайти та замінити!
AeneasНу, я все ж таки замовив собі x14. Ніби прикольна плата. Все працює і я задоволений. Прибрали мікро-юсб, що не може не радувати. Через гнучкий шлейф значно краще підключатись. Ну і вона потужніша. Тому, я думаю, продиве ще довго)

Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Ну, я все ж таки замовив собі x14. Ніби прикольна плата. Все працює і я задоволений. Прибрали мікро-юсб, що не може не радувати. Через гнучкий шлейф значно краще підключатись. Ну і вона потужніша. Тому, я думаю, продиве ще довго)
blvckl1stВпевнений, що буде довго працювати. Цікаво, які там Mosfet, схоже такі самі як в Х12.
Єдине в Х14 мені не подобається антена ELRS, той проводочок, і немає доріжок, щоб впаяти щось нормальне.
До речі чим вона потужніша? Ті ж 12А номінал.

Впевнений, що буде довго працювати. Цікаво, які там Mosfet, схоже такі самі як в Х12.
Єдине в Х14 мені не подобається антена ELRS, той проводочок, і немає доріжок, щоб впаяти щось нормальне.
До речі чим вона потужніша? Ті ж 12А номінал.
AeneasАнтена-це біль. Але у мене була така ж на х12. Тому що заводський «Куб» було відірвано. У новій з точкою пайки на самому краю плати можна щось мудрити з провідком, але треба таке тестити.
Потужніша вона по процу. В х12 ніби 100MHz, в новій-170( Нейромережі сказали, що фільтрацію потужнішу можна робити). По амперам ті ж 12 і пік в 15 на 3 сек.

Антена-це біль. Але у мене була така ж на х12. Тому що заводський «Куб» було відірвано. У новій з точкою пайки на самому краю плати можна щось мудрити з провідком, але треба таке тестити.
Потужніша вона по процу. В х12 ніби 100MHz, в новій-170( Нейромережі сказали, що фільтрацію потужнішу можна робити). По амперам ті ж 12 і пік в 15 на 3 сек.
blvckl1stЗрозумів!

Доброго вечора, після кількох польотів згоріла плата х14, де можна замовити її? Тільки аліехпрес?
Можливо хтось собі замовляв декілька і лежить без діла і може поділитись)

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Доброго вечора, після кількох польотів згоріла плата х14, де можна замовити її? Тільки аліехпрес?
ne0gamexdЩо згоріло? Якщо Mosfet то їх можна замінити.
Чи там все печально?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Ага, BEC згорів. Оце його розворотило.
Цікаво чому? Коротке замикання?
AceХто зна що трапилось. Політав, сів, замінив акумулятор на тільки заряджений, зармив все норм почав злітати пропала картинка в окулярах, зняв окуляри в він вже горить.. 😁 як то так

ne0gamexdНу , найкраще з аліка, бо економія буде гарною. Зараз можна взяти за≈59 $. У нас брати-велика переплата(

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
ne0gamexdЗапитай у них, може бути в наявності.

ne0gamexdВ цього точно є. Якщо шо.....

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
х12 я вже знаходив, в саме х14 немає ніде
ne0gamexdЯка різниця? X12 взагалі ні чим не гірший.
В деякому навіть кращий, антеною наприклад, те що в X14 потужніше проц, не бачу в цьому переваги, по відчуттям навіть не відчуєш, все інше теж саме.

Яка різниця? X12 взагалі ні чим не гірший.
В деякому навіть кращий, антеною наприклад, те що в X14 потужніше проц, не бачу в цьому переваги, по відчуттям навіть не відчуєш, все інше теж саме.
AceНу, якщо взяти плату, як типову, то можливо і так. Але якщо робити кастом , для якого важлива краща фільтрація та тяжкі налаштування, то х12 буде важче все обробити. Так що різниця є)

Ну, якщо взяти плату, як типову, то можливо і так. Але якщо робити кастом , для якого важлива краща фільтрація та тяжкі налаштування, то х12 буде важче все обробити. Так що різниця є)
blvckl1stЗ фільтрацією можливо, а які можуть бути тяжкі налаштування на 2inch FPV, в GPS сенсу немає, задача зробити його якомога легше, та і часу не вистачить, щоб далеко залетіти, чим там ще можна навантажити проц.?
У вас начеб-то був досвід, цікаво різниця відчувається?
В свої практиці не помітив різниці від слова зовсім.

З фільтрацією можливо, а які можуть бути тяжкі налаштування на 2inch FPV, в GPS сенсу немає, задача зробити його якомога легше, та і часу не вистачить, щоб далеко залетіти, чим там ще можна навантажити проц.?
У вас начеб-то був досвід, цікаво різниця відчувається?
В свої практиці не помітив різниці від слова зовсім.
AceЗа gps-факт. По польотам після всіх налаштувань до 8 з половиною хв з польотною вагою ≈80 грамів.
Зараз налаштував 3 варіанти під і рейтів під різні задачі. Ніби все працює швидко і загрузка проца -53-54%.
Не знаю, чи вистачило б х12. Але я виключно кажу за свій випадок, бо якщо це заводска мобула 8- в ній все повинно бути чітко під її мотори і пропи.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху