Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Придбаю Куплю Buzzer(піщалка) мала для 2" можна б\в

Цей префікс говорить про те, що тема присвячено купівлі конкретного товару

emptysource

Редактор
Модератор

Репутація:

23.07.25
166
66
28
🎮
radiomaster tx12
🥽
eachine 800dm / meta quest3(OpenIPC)
🛸
2" 2/4s також 5" 4-6s
Ціна
150
Стан
нове \ бв
Варіанти доставки
НП, укрпошта
Куплю Buzzer(піщалка) мала для 2" можна б\в

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Можна поставити просто зуммер, чи тобі потрібно з живленням?
Є ось такий в наявності, новий!
7328489166_w640_h640_avtonomnyj-buzer-jhemcu.webp

Можна поставити просто зуммер, чи тоді потрібно з живленням?
Є ось такий в наявності, новий!
7328489166_w640_h640_avtonomnyj-buzer-jhemcu.webp
Aceпоясни різницю? Не обов'зкова автономність бузера(із власною батарейкою), якщо мова про це.

поясни різницю? Не обов'зкова автономність бузера(із власною батарейкою), якщо мова про це.
emptysourceНайпростіший варіант – це простий біпер (також відомий як «активний зумер»). Зазвичай він має два контакти та може бути припаяний безпосередньо до контролера польоту. НЕ купуйте «пасивні зумери», оскільки для їх роботи потрібна змінна напруга та вони несумісні з контролерами польоту FPV-дронів.

mini-active-buzzer-micro-quad.jpg.webp martian-ii-mini-quad-frame-3d-print-buzzer-mount.jpg.webp

Є активні буззери на 3.3 і 5v. Вони у мене в кількості, тому можу відправити просто так декілька штук
IMG_4185.png

Переглянути попередні відповіді...
як його пришпандьорити, шоб активувати тумблером?
emptysourceВсе просто . Дві точки пайки на контакти bz+ та bz- на платі. Якщо не заважатими нічому- можна припаятись напряму, якщо ні-краще на провідки. Мій висить на 28awg, бо виведений в кріплення( це з аіо) з польотником іншим трошки відрізняється: bz- і 5v. Кинув спочатку на gn і 5v-пищав без зупинки, але тут я провтикав)
У будь якому випадку дивіться схему вашої плати)

Все просто . Дві точки пайки на контакти bz+ та bz- на платі. Якщо не заважатими нічому- можна припаятись напряму, якщо ні-краще на провідки. Мій висить на 28awg, бо виведений в кріплення( це з аіо) з польотником іншим трошки відрізняється: bz- і 5v. Кинув спочатку на gn і 5v-пищав без зупинки, але тут я провтикав)
У будь якому випадку дивіться схему вашої плати)
blvckl1stтож, шо з мене?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху