Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Mobula 8 прошивка

hanatarash

Новачок
Учасник

Репутація:

25.12.24
2
0
1
🎮
TX12
🥽
cobra x v4
🛸
mobula 8
Всім привіт
Отож, стикнувся з проблемою. Придбав новий польотник для коптера і вже дуже довго мучусь з його прошивкою. Поставив версію crazybeef4sx1280 для betaflight 4.4.2, залив дамп cli файл з сайту хеппімодел, і начебто все. я не можу відредагувати жодне з налаштувань польотника у бетайлай, в першу чергу це стосується вкладки receiver та modes, які просто не бачать моїх дій з пультом, не зважаючи на те, що бінд є. мотори працюють, vtx перевірити не можу - начебто я можу вибрати бенд, але окуляри вуп не бачать. в цілому, цікаво, чи хтось з таким стикався та чи можна це виправити, плата happymodel x12 AIO 2.4 ELRS. наперед усім дякую!

250, на самій платі по слі перевірив, що сходиться. Бінд бачу по діоду і по показнику телеметрії на тх 12

Була схожа проблема, в версії з spi erls v3.0 дрон не реагував, спочатку скачав дамп з офіційного сайту, залив на дрон, потім налаштував на апаратурі все як вказано в інструкції і диво, дрон ожив.
З'явилась інша проблема, в метрі від мене сигнал втрачається, rssi low не знаю що з цим робити

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху