Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Не біндиться приймач

• Автор теми Автор теми kozar
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 53
  • Перегляди Перегляди 2 тис.

kozar

Просунутий
Учасник

Репутація:

19.08.25
27
1
3
🎮
Fartovui1991
Доброго дня пульт radiomaster pocket 2.4
(3.3.1)
Приймач bettapfpv superD 2.4 (3.3.0)
Ніяк не можу забіндити(
Підкажіть будь ласка в чому може бути причина

По фото видно що приймач під'єднаний на контакти Т1 і R1 - це означає що юарт1 для RХ
Другий треба виключити, бо може бути конфлікт

Переглянути попередні відповіді...
Планував. Але що якщо не получається забіндити. Можливо ви можете ще щось підказати? Чи це може бути бракований приймач?
kozarяк казав професор Дамблдор - коли в мене щось не виходить я повертаюсь на початок :)
створи модель на пульті під крило (по замовчуванню на кожному пульті є пресети Квад, Плейн, Дельта, Хелікс) - треба зробити дублікат потрібної тобі, подивитися налаштування ELRS модуля, запустити ELRS Lua скрипт
складно сказати на якому кроці в тебе все пішло не за планом
Можеш вказати що за модель збираєш?

як казав професор Дамблдор - коли в мене щось не виходить я повертаюсь на початок :)
створи модель на пульті під крило (по замовчуванню на кожному пульті є пресети Квад, Плейн, Дельта, Хелікс) - треба зробити дублікат потрібної тобі, подивитися налаштування ELRS модуля, запустити ELRS Lua скрипт
складно сказати на якому кроці в тебе все пішло не за планом
Можеш вказати що за модель збираєш?
AndreWarMillerМодель не має значення. І жодні налаштування польотника - теж. Приймачу, щоб з'єднатися з пультом, потрібне тільки живлення.

Приймач в бінд режимі має мигати, зазвичай зеленим як я звик, а ваш superd - Трохи інакше:
1. Оранжевим, подвійне мигання. Це означає що він в режимі бінду. Для цього неважливо що і як ви налаштовували, дати на нього живлення і натиснути на якийсь час кнопочку на платі.
2. Якщо він мигає оранжевим потрійно - значить забіндився, але є проблеми з налаштуванням передавача.
3. Якщо мигає повільно (одним кольором) - режим очікування з'єднання.

Якщо світить одним кольором - бінд успішний, всі інші маніпуляції в передавачу або Betaflight

Приймач в бінд режимі має мигати, зазвичай зеленим як я звик, а ваш superd - Трохи інакше:
1. Оранжевим, подвійне мигання. Це означає що він в режимі бінду. Для цього неважливо що і як ви налаштовували, дати на нього живлення і натиснути на якийсь час кнопочку на платі.
2. Якщо він мигає оранжевим потрійно - значить забіндився, але є проблеми з налаштуванням передавача.

Якщо світить одним кольором - бінд успішний, всі інші маніпуляції в передавачу або Betaflight
IRFlyМигає подвійне оранжевим.

IRFlyПроблеми думаю точно з передавачем

IRFlyВи знаєте як це вирішити? Radiomaster pocket. Бо я вже думаю замовляти інакший приймач

Ви знаєте як це вирішити? Radiomaster pocket. Бо я вже думаю замовляти інакший приймач
kozarНу тоді це ок, він в режимі бінду. На пульті створіть нову модель, або виберіть з списку іншу наявну й активуйте її, Переконайтесь що в налаштуваннях Internal RF вибрано CRSF, натисніть в меню "Bind". Спостерігайте за діодами на приймачі, чи реагуюють

Ну тоді це ок, він в режимі бінду. На пульті створіть нову модель, або виберіть з списку іншу наявну й активуйте її, Переконайтесь що в налаштуваннях Internal RF вибрано CRSF, натисніть в меню "Bind". Спостерігайте за діодами на приймачі, чи реагуюють
IRFlyНе реагують

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
3
Перегляди
410
Назад
Зверху