Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Не працюють стіки та бокові крутілки у Radiomaster TX12

Nazar13K

Новачок
Учасник

Репутація:

10.06.25
3
0
1
🎮
Radiomaster tx12, boxer, tx16
🥽
Skyzone
Доброго дня спільното. На Radiomaster TX12 перестали працювати стіки та бокові крутилки. Тумблери та кнопки працюють. При розборі все ціле ніяких пошкоджень не виявлено. На пульті показує що стіки взведені в правий лівий кут. Можливо хтось стикався з такою проблемою?

Не варто відразу розбирати девайс, при тому що у Вас перестало працювати відразу декілька не зв'язаних між собою стіків. Спробуйте перевірити реакцію стіків в моделі по замовчаню. Якшо працює - то десь в каналах та міксах повідключали. Знову ж таки якшо працює - можна клонувати модель по замовчаню. Єдине наскільки я пам'я таю крутилкі в ній не працюють бо канали/мікси не призначені.

Не варто відразу розбирати девайс, при тому що у Вас перестало працювати відразу декілька не зв'язаних між собою стіків. Спробуйте перевірити реакцію стіків в моделі по замовчаню. Якшо працює - то десь в каналах та міксах повідключали. Знову ж таки якшо працює - можна клонувати модель по замовчаню. Єдине наскільки я пам'я таю крутилкі в ній не працюють бо канали/мікси не призначені.
PhoenixТак, бокові крутилки потрібно призначати. В мене також по замовчуванню вони не працювали.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху