Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Перемикання каналу VTx з пульта (на дроні та окулярах)

Частина 2

Трохи допиляв код. Але вже є відгуки і пропозиції покращення :)

Наразі працюємо над тим, щоб інтегрувати перемикання VTx у прошику від FPV MAFIA
Крім утиліт для налаштування відеопередавачів https://fpvua.org/resources/vtx-utiliti.90/ вони почали робити збірки елрс під різні частоти, а я не маю часу на подальшу підтримку, тому вирішив портувати свій код до них.
Там будуть готові бінарники, але вони збирають під буквально будь-який таргет, тому має бути досить

привіт в мене тут трабл, треба правельно налаштувати пульт tx12 elrs налаштування crosfire hm es900tx, щоб приєднати до дрона з приймачем Happymodel ES900RX (https://www.expresslrs.org/quick-start/receivers/hmes900/) пульт ніяк не може приєдннатись. сатап пульті обраний новий створений пристрій для приєднання в external rf mode = crsf ? baudrate = 912k? status = 100hz 10err? ch. range = ch-16? recever = 00? Отже що робить, прошити es900tx ? як невідомо треба перехідник бо так ти його не прошиєш, нема звичних розємів. через пульт хз як то зробить, можливо і пульт треба обновить. як то оновлювать теж питання) опшим я завис. зараза не біндиться шо не роби.. два дрона треба роздуплиця та отправить хлопцям кацапню глушить.

привіт в мене тут трабл, треба правельно налаштувати пульт tx12 elrs налаштування crosfire hm es900tx, щоб приєднати до дрона з приймачем Happymodel ES900RX (https://www.expresslrs.org/quick-start/receivers/hmes900/) пульт ніяк не може приєдннатись. сатап пульті обраний новий створений пристрій для приєднання в external rf mode = crsf ? baudrate = 912k? status = 100hz 10err? ch. range = ch-16? recever = 00? Отже що робить, прошити es900tx ? як невідомо треба перехідник бо так ти його не прошиєш, нема звичних розємів. через пульт хз як то зробить, можливо і пульт треба обновить. як то оновлювать теж питання) опшим я завис. зараза не біндиться шо не роби.. два дрона треба роздуплиця та отправить хлопцям кацапню глушить.

StellarUAЯ не розумію у чому проблема і чому про це питаєте тут, але от є інструкція з прошивки es900tx https://www.expresslrs.org/quick-start/transmitters/es900tx/#flashingupdating-the-es900tx-firmware
А взагалі я б не прошивав отак безстрашно якщо не розумієте як воно працює, а почав би з встановлення однакової бінд фрази на приймач і передавач - дуже ймовірно що все заведеться автоматично. Тільки переконайтеся що домен на обох однаковий

Дякую зара займусь!
ну сорі. я опше не по форумам і правил незнаю. і читати їх нема часу. тому пробачте..

Дякую зара займусь!
ну сорі. я опше не по форумам і правил незнаю. і читати їх нема часу. тому пробачте..
StellarUAзагалом створити нову тему де максимально детально описати проблему і що пробували зробити. тоді більге шансів отримати допомогу

загалом створити нову тему де максимально детально описати проблему і що пробували зробити. тоді більге шансів отримати допомогу
AkceptorТак дякую, створив. саме зараз зясував що бінд фразу на rx я не зміню так само як і домен. так само що і де взялись ті приймачі на fpvіішках, теж слід охолов. без прошивання)))) так що порада так собі. TX12 старий калькулятор з яким я третій день воюю. скільки раз він затухав))) бівос батарейка наше все)))

Так дякую, створив. саме зараз зясував що бінд фразу на rx я не зміню так само як і домен. так само що і де взялись ті приймачі на fpvіішках, теж слід охолов. без прошивання)))) так що порада так собі. TX12 старий калькулятор з яким я третій день воюю. скільки раз він затухав))) бівос батарейка наше все)))
StellarUAякщо приймачі Happymodel ES900RX то їх же можна прошити з потріьним доменом і бінд фразою

на разі вдалосся все зробити дещо через отой отвір але робить. так як пульт вперто незахотів прошитись до актуальної 3.5.5. лишили його на .3.2.0 і вкатали такуж тіки rx на платку. і все заробило. Хай йому.. Тож спілкування допомогло, дякую!

Вітаю.

@Akceptor підкажіть прошивка від FPV MAFIA з перемиканням Бендів \ Каналів VTX & VRX з апи доступна лише авторизованим користувачам?
Чи ця функція вбудована і доступна в конфігураторі - https://vtx.in.ua/elrs/?

Дякую!

• Like
Реакції: Enay
Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
AkceptorЗвʼязка апа + дрон запрацювали, бенди канали перемика, а що робити з Steadyview X - в конфігураторі немає прошивки. Чи я не туди дивився...
Бекпак прошитий ост 1.5.2, біндфраза своя що і на апі та дроні.

Розібрався - тре було увімкнути Backpack Pro

Thx! Дуже крута річ та зручна!

Звʼязка апа + дрон запрацювали, бенди канали перемика, а що робити з Steadyview X - в конфігураторі немає прошивки. Чи я не туди дивився...
Бекпак прошитий ост 1.5.2, біндфраза своя що і на апі та дроні.

Розібрався - тре було увімкнути Backpack Pro

Thx! Дуже крута річ та зручна!
EnayОбов'язково налаштувати канали у backpack pro бо воно за замовчуванням на стіки мапиться і можна давши газу перекинути відео)))
Для надійності поставте якийсь аукс, яким не користуються, якщо не треба щось перемикати
[automerge]1751476882[/automerge]
Обов'язково налаштувати канали у backpack pro бо воно за замовчуванням на стіки мапиться і можна давши газу перекинути відео)))
Для надійності поставте якийсь аукс, яким не користуються, якщо не треба щось перемикати

Обов'язково налаштувати канали у backpack pro бо воно за замовчуванням на стіки мапиться і можна давши газу перекинути відео)))
[automerge]1751476882[/automerge]
AkceptorТак, в мене S1 AUX7 - перемикання каналів.
S2 AUX 8 - перемикання VTX Power
6P AUX 9 - перемикання Band

якраз малюю собі табличку vtx щоб все працювало на потрібних ауксах, відносно кількості позицій обраних в backpack pro для Band & Channels

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
@Akceptor
Я тут ще з одним питанням, певно дурним - vtxʼів, на скільки я розумію 10 (0...9)
Як тоді організувати синхронність перемикання між 6ма бендами та 8ма каналами використовуючи два ноби (s1 & s2) на VTX & VRX?
Чи потрібно балансувати в межах 10ти позицій для VTX?

А для VRX - це дозволяє просто моніторити всі канали?

Типу VTX я налаштовую на канали 1 5 8, а в backpack reso=8, тоді я перемикаючи промоніторю канали 2 3 4 6 7, але мій VTX на них не буде транслвати.
Також потрібно крок рейнджу потрібно буде розраховувати під reso щоб канали співпадали при перемиканні...

@Akceptor FPV MAFIA відправили до вас...
Якщо цікаво та актуально - є багрепорт по роботі Backpack Pro.
Ну або ж я не зовсім коректно використовую.

Як на мене - дуже крута та корисна фіча.

@Akceptor FPV MAFIA відправили до вас...
Якщо цікаво та актуально - є багрепорт по роботі Backpack Pro.
Ну або ж я не зовсім коректно використовую.

Як на мене - дуже крута та корисна фіча.
EnayПишіть у чому баг, будемо дивитися (колись)

• Like
Реакції: Enay
Пишіть у чому баг, будемо дивитися (колись)
AkceptorОк тоді розпишу все що знайшов.
Я ще в процесі тестування, виявив що деякі нюанси повʼязані з конкретними налаштуваннями апи, зберу все до купи з точним описом що і як і за яких умов відбувається.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
4
Перегляди
111
Назад
Зверху