Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Перший вууп

yatchie

Ентузіаст
Учасник

Репутація:

15.06.25
104
5
18
🎮
Sky zone
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю.Хто має опит ,дайте пораду.Хочу придбати вууп.Який порадите?І може ресурси або де взяти? Зацікавився Мобула 7 чи 8.Бажано щоб керування було добрим(не метеор😁)бо хочу практикувати людей які ще не керували справжнім ні викупом ні фпв

Перш за все: де ним плануєте літати?
Якщо в приміщеннях, то 65 мм, якщо якісь великі зали/ангари то можна 75/85, якщо вулиця, то щось із 2s акумами мінімум.
А так, що Happy Model (Mobula), що BetaFPV (Air/Meteor) будуть хорошим стартом.

В мене дуже теплі спогади про 65 метеор про, максимально міцний (в розумних мірках падінь по кімнаті), мені чомусь також більше подобається відео від камер betafpv ніж від мобул.

Для новачків порадив би air65. Для тренувань у приміщенні саме те.
Сам починав з Mobula 8. Попервах у приміщенні важкувато. Особливо у більш обмеженому просторі. Але з часом звикається. А Air 65 взагалі можна сказати без інерціїї і керується легше.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Недавно почав з mobula 8, батарея 2s, перші рази на вулиці в спокійну погоду, бо вітерець відчуваєш нормально, зараз вже по кімнатам виходить (спочатку місця не хватало), без частих ударів та падінь. Корпус порадував, досить міцний, падав багато, майже цілий, пропи рідні
Стосовно керування, я собі криві зробив не такими крутими, і газ у мене рівний, після симулятора не сказати що дуже легко але цікаво

З мого та друзів досвіду - краще почати з Метеора 75 або 65 якщо будете виключно у приміщеннях літати. Щодо Мобул є неодноразові нарікання на стабільність хвязу та самовольні відключення від апаратури керування.

Що за кнопка прийшла у комплекті з Мобула 8??

Що за кнопка прийшла у комплекті з Мобула 8??
yatchieПлата з кнопкою – це маленький OSD-джойстик для налаштування параметрів камери Caddx, що стоїть на дроні.
 • З його допомогою можна змінювати яскравість, контраст, налаштування відео, включати/вимикати OSD меню та інші функції камери, підключившись безпосередньо до відео-вузла.
Підозрюю що якщо на пульті з підключеним дроном лівий стік вліво а правий вверх одночасно, то попадете в теж саме меню.

Плата з кнопкою – це маленький OSD-джойстик для налаштування параметрів камери Caddx, що стоїть на дроні.
 • З його допомогою можна змінювати яскравість, контраст, налаштування відео, включати/вимикати OSD меню та інші функції камери, підключившись безпосередньо до відео-вузла.
Підозрюю що якщо на пульті з підключеним дроном лівий стік вліво а правий вверх одночасно, то попадете в теж саме меню.
ArgonВітаю. Маю на дронах камери теплові CADDX ECLIPSE FT046 480. Пробував втикати в камеру джойстик від caddx, щоб налаштувати камеру, але не заходить в меню OSD камери. Я вже і чекав по довше і по різному натискав затискав кнопку на джойстику, нічого н помагає. Пробував різні джойстики caddx без результатно. На інших камерах caddx джойстик працює як має бути. Можливо підкажете що роблю не так з джойстиком конкретно на цих камерах?

Ой, я буду постійно нахвалювати Мобулу 7. Дуже гарний вуп з коробки. Міцність залежить від версії рами, але v2 точно тримає багато ударів об стіни, v3- тримає жорсткі падіння об землю і удари на швидкості об метал. За v4 - не скажу, бо купив 5 штук, але так ні разу і не приміряв, так як перейшов на іншу раму. Канопа там теж міцна і вбити її тяжко. Ну і АІО в Мобули цікавий для перспективи , бо можна перекинути на 2s акумулятори потім. Але і еір 65 -досить цікава штучка. Так що все залежить від того, де плануєте літати. У будь якому випадку, що б ви не придбали- буде чудовою іграшкою або інструментом

Якщо є можливість купи симулятор Fpv Logic
Як на мене, там доволі відповідна фізика 85ки із мобулою8. Гадаю, якщо там відтворені характеристики реальних моделей, то там можешь спробувати і 65мм, відчуєш різницю. Там є карта з приватними будинками.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху