Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Повiльно лiтати на коптерi.

Kudrik

Активіст
Активний

Репутація:

26.04.25
84
28
18
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Питання , як лiпше вчитися повiльно лiтати на коптерi ? Чи якось налаштовують рейти чи кривi газу чи пульти щоб дуже повiльно лiтати на бойових ? Пульти мають значення для дуже повiльного польоту , наприклад Boxer зручнiше чим TX12 ?
От так лiтаю в симуляторi але повiльно щось не дуже виходить.

Пробую літати у UFDS, і швидко не виходить взагалі)) спробуйте, можливо вам сподобається

Переглянути попередні відповіді...
Пробую літати у UFDS, і швидко не виходить взагалі)) спробуйте, можливо вам сподобається
yafiНасправді продукт унікальний та классний, але просто він занадто обмежений у стімі, я літав у повноцінній версії і там дійсно досить складно за рахунок можливості зміни того ж вітру, чи погоди. Принаймі одразу взяти і виконувати ті завдання у мене не виходило. Те що зараз у стімі, там таких проблем не було, сів і полетів

Переглянути попередні відповіді...
Насправді продукт унікальний та классний, але просто він занадто обмежений у стімі, я літав у повноцінній версії і там дійсно досить складно за рахунок можливості зміни того ж вітру, чи погоди. Принаймі одразу взяти і виконувати ті завдання у мене не виходило. Те що зараз у стімі, там таких проблем не було, сів і полетів
FankuСтоп, стоп, стоп. Тобто я, в реальному житті, нормально літаю з навантаженням, в складних погодних умовах, а в тому шматку дендрофекальних технологій, все всрато, це і робить його унікальним, та класним продуктом - я правильно зрозумів? :ROFLMAO:

Стоп, стоп, стоп. Тобто я, в реальному житті, нормально літаю з навантаженням, в складних погодних умовах, а в тому шматку дендрофекальних технологій, все всрато, це і робить його унікальним, та класним продуктом - я правильно зрозумів? :ROFLMAO:
BenderittoПід "все всрато" хотілося б більше конкретики.
Тому що зваших слів я не зрозумів, на реальному коптері вилітаєте, а там не можете? Чи фізика відрізняється?
У мене притензія лише в обмеженій кількості міссій.

Під "все всрато" хотілося б більше конкретики.
Тому що зваших слів я не зрозумів, на реальному коптері вилітаєте, а там не можете? Чи фізика відрізняється?
У мене притензія лише в обмеженій кількості міссій.
Fanku7" з кумульом від рпг-7 на борту, не має нічого спільного з реальністю. Тобто, я не очікую якогось прям реалізму-реалізму. Але те як він поводить себе в симулі - срака повна. Вітер 4-5 м\с, а таке відчуття, що там якесь торнадо поруч, при цьому всьому відсутній постійний напрямок цього вітру, на старті він дує в правий борт, пролетівши трішки далі, вже на лівий. Якщо ж дрон просто вирівняти і намагатись утримувати в нерухомому положені (наприклад та учбова місія всередині ангару), то він все одно пливе. Коли ти намагаєшся стабнути рівень тротлу - це не пройде, бо прямо відчувається, як експонента самовільно повзає вгору-вниз, незалежно від стіка (напевно вони таким чином хотіли зробити симуляцію навантаження, але над таким рішенням, навіть індуси будуть ржати). Фізика влучання по техніці: БТР станиться якщо влупити в коробку передач, або в двигун, але в симулі це відсутнє, бо його ж тестували "бойові" підрозділи (ага, ага! вірю :LOL:), коли стоять два підара, поруч і ти осколковим лупиш між ними під ноги - підари живі та щасливі, бо котирується тільки пряме влучання - знову ж таки згадуються "бойові" підрозділи при тестуванні.

7" з кумульом від рпг-7 на борту, не має нічого спільного з реальністю. Тобто, я не очікую якогось прям реалізму-реалізму. Але те як він поводить себе в симулі - срака повна. Вітер 4-5 м\с, а таке відчуття, що там якесь торнадо поруч, при цьому всьому відсутній постійний напрямок цього вітру, на старті він дує в правий борт, пролетівши трішки далі, вже на лівий. Якщо ж дрон просто вирівняти і намагатись утримувати в нерухомому положені (наприклад та учбова місія всередині ангару), то він все одно пливе. Коли ти намагаєшся стабнути рівень тротлу - це не пройде, бо прямо відчувається, як експонента самовільно повзає вгору-вниз, незалежно від стіка (напевно вони таким чином хотіли зробити симуляцію навантаження, але над таким рішенням, навіть індуси будуть ржати). Фізика влучання по техніці: БТР станиться якщо влупити в коробку передач, або в двигун, але в симулі це відсутнє, бо його ж тестували "бойові" підрозділи (ага, ага! вірю :LOL:), коли стоять два підара, поруч і ти осколковим лупиш між ними під ноги - підари живі та щасливі, бо котирується тільки пряме влучання - знову ж таки згадуються "бойові" підрозділи при тестуванні.
BenderittoДобре, з чого ж почати, навіть н знаю. Можно з кінця, а що не так з прямим влучання камулятивного снаряду, там йде стержень і якщо в людину не попасти прямим попаданням, він встане і побіжить далі.
Так в симуляторі дрон керується важче ? Насправді я такого не замітив. Єдине що у повній версії, нема цих квадратиків через які потрібно літати, а останні метрів 20 втрачається звязок ідрон летить по інерції

Добре, з чого ж почати, навіть н знаю. Можно з кінця, а що не так з прямим влучання камулятивного снаряду, там йде стержень і якщо в людину не попасти прямим попаданням, він встане і побіжить далі.
Так в симуляторі дрон керується важче ? Насправді я такого не замітив. Єдине що у повній версії, нема цих квадратиків через які потрібно літати, а останні метрів 20 втрачається звязок ідрон летить по інерції
Fankuа хто в людину буде з кумульом летіти? осколковим. А там не важливо, в тебе він прилетів, чи тобі під ноги. Гранату ж тобі можна просто під ноги кинути, не обов'язково межиочі лупити :ROFLMAO:
Я не писав про керування. Як можна взагалі оцінювати те, що відсутнє? Дрон абсолютно живе своїм життям. Я ж написав. Так, він реагує на стіки, але в той же час робить ті рухи, яких не повинно було б бути ні при яких умовах. Навіть з навантаженням. Я тоблю крен в ліво, а потім вирівнюю - дрон з навантаженням повинен попливти вліво, а після вирівнювання, продовжити по інерції, деякий час зміщуватись вліво. Яким хєром в цьому симуляторі його починає зносити вправо? Науці не відомо. І от такого там повно. Я взагалі дивуюсь людям, які щось там говорять про реалізм чи нормальну симуляцію фпв. Як? Як ви до цього прийшли?

Добре, з чого ж почати, навіть н знаю. Можно з кінця, а що не так з прямим влучання камулятивного снаряду, там йде стержень і якщо в людину не попасти прямим попаданням, він встане і побіжить далі.
FankuА ну і про кумуль, там нема стержня. Там мідна трубка в формі лійки, дудочки, як зручно, яка при спрацюванні заряду розплавляється і вивертається наізнанку, цим самим пропалюючи броню тонким, розпеченим до всрачки струменем рідкої міді (сплаву). І щоб кумулятивний спрацював ефективно, детонація заряду повинна відбуватись на певній відстані від цілі, достатній для того, щоб ця розплавлена мідна дудочка могла розгорнутись. А стержень, це в танкових бронебійних снарядах. Зазвичай він вольфрамовий

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
А ну і про кумуль, там нема стержня. Там мідна трубка в формі лійки, дудочки, як зручно, яка при спрацюванні заряду розплавляється і вивертається наізнанку, цим самим пропалюючи броню тонким, розпеченим до всрачки струменем рідкої міді (сплаву). І щоб кумулятивний спрацював ефективно, детонація заряду повинна відбуватись на певній відстані від цілі, достатній для того, щоб ця розплавлена мідна дудочка могла розгорнутись. А стержень, це в танкових бронебійних снарядах. Зазвичай він вольфрамовий
Benderittoкруто

Доречі, може вийди до пана адміністратора із клопотанням про ввдкриття культурного розділу форуму, присвяченого музиці та графіці на тему ФПВ?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
5
Перегляди
83
Назад
Зверху