Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Правий стік на jumper t pro v2 по ролу сам пливе вправо

Krasavaept

Новачок
Учасник

Репутація:

08.07.26
7
0
1
доброго часу доби, сталася проблема, побратим дав дрона fpv meteor75pro та пульта jumper t pro v2, як підключався дрона крутився вправо, думав що проблема в дроні, але виявилося в пульті, правий стік по ролу дуже повільно відображає дії та сам повертає вправо, на калібровці гарно видно, відео завантажувати не можна, на жаль (чи я не поняв як), на першому фото це максимально вліво, після цього дуже повільно продвигається вліво, на 3 фото це його стабільне положення після якого він більше не рухається вправо

Вкладення

• IMG_20260708_105313[1].jpg
    IMG_20260708_105313[1].jpg
    1.1 MБ · Перегляди: 9
  • IMG_20260708_105305[1].jpg
    IMG_20260708_105305[1].jpg
    1.1 MБ · Перегляди: 8
  • IMG_20260708_105253[1].jpg
    IMG_20260708_105253[1].jpg
    994.2 КБ · Перегляди: 8
Спробуйте відкалібрувати стіки на пульті.

Переглянути попередні відповіді...
не допомогло, я відцентровую правий, він все рівно починає рухатися вправо, навіть коли калібровка вже почалася
KrasavaeptА трім на правий стік по центру? Тут немає фото, але в телеграм здається що трім вправо і вниз зміщений на правому стіку 1783506185964.png

Та там 3 тріма збиті в сторони, тільки 1 по центру стоїть.
MoodDuckз лівим все добре, то може так було виставлено бо провіряв його також та не опустив, з правим по пічу тоже все чотко, тільки по ролу

на правий, так, це я до максимуму вліво, коли раз в секунд 2-3 почало вліво давати по міліметру, до цього в 0,5-1 секунди було
KrasavaeptМожливо десь в Global functions є щось, що постійно додає значення до каналу? Або якісь мікси додані. А взагалі краще запитайте у власника, він краще знає що він змінив в налаштуваннях.
P.S. Спробуйте на пульті створити нову дефолтну модель і використати її.

Можливо десь в Global functions є щось, що постійно додає значення до каналу? Або якісь мікси додані. А взагалі краще запитайте у власника, він краще знає що він змінив в налаштуваннях.
ColdmanТак а не простіше просто онулити налаштування пульта ?

Можливо десь в Global functions є щось, що постійно додає значення до каналу? Або якісь мікси додані. А взагалі краще запитайте у власника, він краще знає що він змінив в налаштуваннях.
Coldmanстворення нової моделі не допомогло, ніби більш повільніше стало тянути вправо, але все так само, власник нічого не міняв і не налаштовував, тільки в модель добавив арм і переключення режимів

Так а не простіше просто онулити налаштування пульта ?
MoodDuckдо речі, коли трім на максимум вліво був, то ось таке положеня вдалося дістати, але вправо все рівно рухаєтьсядуже повільно, і пробує вправо піти але єкраз більше положення 0 не вдається, швидкість відклику дуже повільна

Вкладення

• IMG_20260708_170735[1].jpg
    IMG_20260708_170735[1].jpg
    1.2 MБ · Перегляди: 5
Так а не простіше просто онулити налаштування пульта ?
MoodDuckнаткнувся на таке відео, в мене схожа проблема, тільки без мертвої зони "Jumper T-Pro right gimbal not working correctly", (не знаю чи силки можна вставляти) там він в коментарях, пише шо вирішив питання помінявши якесь "магнітне кільце"

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
5
Перегляди
83
Назад
Зверху