Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Випав стік Radiomaster TX12 ніяк не можу його закріпити

Шива

Новачок
Учасник

Репутація:

19.07.26
3
3
3
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Ось така дурниця зі мною трапилася, ніяк не можу його закріпити, підкажіть, що можна зробити. Переглянув безліч відео, але ніде не розбирають саме стіки.

photo_1_2026-07-19_15-11-25.jpg photo_2_2026-07-19_15-11-25.jpg

Я зрозуміло розбирав пульт і сам цей джойстик повністю остоєдіняв, але всередину нього лізти не став, бо не знайшов жодного відео, де його розбирають.

Я зрозуміло розбирав пульт і сам цей джойстик повністю остоєдіняв, але всередину нього лізти не став, бо не знайшов жодного відео, де його розбирають.
ШиваНа торці шпильки є ж різьбовий отвір?
Тоді вам і не потрібно буде розбирати повністю гімбал. Теоретично, відкрутити лише 4 гвинти. Ось тема, де як раз помічено що потрібно відкрутити, щоб дістатись до гвинта який має фіксувати шпильку.

LolXD, все вийшло саме так, як ти сказав: відкрутив ці чотири гвинти, отримав доступ до гвинтика, який, мабуть, я випадково викрутив, постійно змінюючи насадки на стіках, прикрутив його до стіка, помучився хвилин п’ять, знову надягаючи пружинку, і все вийшло. Дякую тобі, добрий чоловіче. (y)(y)(y)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху