Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Випав стік Radiomaster TX12 ніяк не можу його закріпити
Ось така дурниця зі мною трапилася, ніяк не можу його закріпити, підкажіть, що можна зробити. Переглянув безліч відео, але ніде не розбирають саме стіки.
ШиваНа торці шпильки є ж різьбовий отвір?
Тоді вам і не потрібно буде розбирати повністю гімбал. Теоретично, відкрутити лише 4 гвинти. Ось тема, де як раз помічено що потрібно відкрутити, щоб дістатись до гвинта який має фіксувати шпильку.
LolXD, все вийшло саме так, як ти сказав: відкрутив ці чотири гвинти, отримав доступ до гвинтика, який, мабуть, я випадково викрутив, постійно змінюючи насадки на стіках, прикрутив його до стіка, помучився хвилин п’ять, знову надягаючи пружинку, і все вийшло. Дякую тобі, добрий чоловіче.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Навіть невелика сума - це Величезний крок Разом!!!
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.